Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Centrala de apartament este una dintre prostiile cele mai mari care au avut loc după ’89, alături de retrocedarea pădurilor şi desfiinţarea fermelor şi ceapeurilor. Sistemul centralizat, dacă îşi face treaba cum trebuie şi nu fură, este net superior celui individual şi are o grămadă de avantaje. Cheltuielile cu centrală de apartament sunt mult mai mari, iar faptul că stai tot timpul cu” bomba” în casă este groaznic.Demolarea punctelor termice modernizate a fost cea mai mare greşeală a primăriilor.Nu am reuşit niciodată de când am centrală de apartament să ating temperatura pe care o aveam înainte la sistemul centralizat şi asta în cazul în care acum am şi termopan. Nu zic că nu s-ar putea, dar costurile ar fi triple! Fiecare face cum doreşte, dar eu sincer regret enorm desfiinţarea punctelor termice!

  Reply
  1. 1.1

   nostal Gicu

   Cine crezi ca ar mai fi muncit la CAP in anul 2017?
   Cine muncea la CAP inainte de 1989? Nu prea stiu cine muncea ca taran cooperator, dar stiu ca elev pitestean ca faceam si eu munca pe care nu o faceau taranii respectivi.

   Cat despre „bomba” din apatament:
   – cate explozii de centrale termice individuale s-au inregistrat dupa 1989? (daca se inregistra vreuna ar fi spumegat presa socialista!!!)
   – cate explozii din cauza gazelor uitate deschise la aragaz s-au inregistrat?
   Aragazul nu este la fel de „bomba” daca nu e folosit corect?
   Centrala de apartament are revizie periodica obligatorie si iti vine pe factura instiintarea de la gaze ca trebuie sa faci revizia.
   Daca nu faci revizia la timp, vin de la gaze si iti inchid si sigileaza gazometrul.

   Reply
   1. 1.1.1

    George Albu

    In paralel in alte orase primariile acorda subventii de 3000 de lei pentru fiecare apartament care renunta la sistemul centralizat de incalzire si opteaza pentru achizitia de centrale termice de individuale.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023