Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Îmi e și rusine sa citesc aberațiile pe care le spuneți și ce realizări aveți pe banii noștri.

  Reply
  1. 1.1

   george

   aberatii in acest articol platit politic….cele mai proaste drumuri judetene din tara…

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Ce drumuri se laudă ca să făcut în Jud.Arges?ați călătorit pe drumul Vărzaru,C de Arges?sau C de Argeș spre Rm Vilcea?sau C de Arge Cinpul Lung Muscel?este dezastru plin de gropi nu vă mai lăudați că nați făcut nimic ne rupem mașinile și vă plătim robinete să vă fie rușine.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Să vedem dacă se postează comentariu .

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Să vă fie rușine, L-am anunțat pe Directorul Gheorghe Mihăiță că pe DN 73 nu mai funcționează iluminatul pe podul Belu, Sensul giratoriu de la Piscani, pe cele 3 poduri de Spre uzina Dacia pe podul de la Pauleasca , Sensul giratoriu cum faci spre Colibași.,de când la pus în funcțiune nu a funcționat 3 luni .,e pe panouri solare ., nu mai vorbim de pasajul Bascov., partea dreaptă cum mergi spre Vâlcea iluminatul exterior al pasajul nu funcționează., i-am anunțat de luni de zile nu se face nimic în județul Argeș ., Unde e siguranța circulației Domnule Director Gheorghe Mihăiță .??

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Eu as spune unde este Autoritatea Statului adică POLITIA Romana, care are atribuțiuni de a sancționa acești mâncători de bani. Dar ținând cont ca totul este politic, din păcate în aceastatara, trebuie sa uitam. PACAT

   Reply
 5. 5

  Anonim

  67 B, Pitesti- Scoarța ( Gorj) Pitești, Moșoaia, Poiana -Lacului, Vedea, este VARZĂ, Iar podul dintre Moșoaia – Poiana Lacului se circulă pe un singur sens ! Acești indivizi aleși, numiți politic, vin in zonă din patru în patru ani cu mana întinsă după vot ! Punct… RUȘINE, RUȘINE și iar RUȘINE !

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Rusinneeee……mințiți ca niște javre ordinare. Realizări zero PSD-PNL…..

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Vei, ce rușine de articol. Chiar nu va e rușine?

  Reply
 8. 8

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023