24 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Nu poate sa fie o pensie corect calculată A obtinut-o prin inginerie financiara,cred.Ceea ce mă face sa cred este simplul motiv că alți colegi ai domnului nu au așa pensie.Dava e meritată sa fie sănătos,dar depășește orice putere de înțelegere.In niciun caz nu este vinovat domnul.

  Reply
 2. 2

  mihnea

  Boc cel hulit facuse o lege buna bazata pe contributivitate,Iovan a primit o pensie corecta pentru Romania si a trebuit sa se reangajeze.Amintesc ca acum cel putin 9000 de pensionari sunt speciali incalcand principiile constitutiei care spune ca suntem egali in fata legii.La Antena 3 dezbate acest subiect domnule Puiu?

  Reply
 3. 3

  Geo

  Ce iau ‘pensionarii’ astia speciali nu e pensie, este jaf din banul public cu complicitatea politicienilor de la putere.

  Reply
 4. 4

  Petre

  Cine să ne apere de hoți, dacă tocmai cei puși să ne apere ne fură în draci.
  Acesta este Statul Român de după 89.
  Cine nu muncește și fură din posturi de conducere trăiește bine și sănătos.
  Cei care muncesc de îi ia dracii, muncesc pe nimic , iar când ies la pensie așteaptă să-i ia moartea mai repede ca să scape de chin.
  Avem și tablagii care au ieșit la pensie din Poliția Română la 45- 50 ani cu pensii de 80 milioane lei.
  CONCLUZIA: să tot trăiești în România, dar singura condiție este să fi trei în una hoț-escroc și borfaș angajat cu funcție de conducere la stat.
  Un absolvent de studii superioare înainte de 89, cu tocit coatele din plin trăiește cu salariu minim pe economie și muncește de- l ia dracii, România fiind țara tuturor posibilităților , dar numai pentru cei cu trei în unu.

  Reply
 5. 5

  Puiul acesta

  Mulțumesc dl Mihnea!Am să mă uit la Antena.Pai daca pensia domnului acopera cam 120 de pensionari și mai sunt inca 9000 apropiați de dânsul,Olguța ar trebui să iasă la pensie.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  DE CE NU SE VERIFICA ASEMENEA MARSAVIE??? CUM ESTE POSIBIL SA FIE PLATIT CU ASA MULTI BANI O PERSOANA CARE A AVUT ATATEA FACILITATI TOATA VIATA????? CU CAT A CONTRIBUIT LA SISTEMUL DE PENSII ACEST INDIVID????????? ALOOOO OLGUTA, DE CE NU SE IA MASURI CU ACESTE SPURCACIUNI ??????????????.

  Reply
 7. 7

  Ioan

  „Felicitari” clasa politica…în 2017 au fost plătiți 1,5 miliarde de euro acestor privilegiați…cu pensii speciale…de vreo 4 ori mai mult decat meritau…pe vremea regimului comunist aveam „burghezia comunista”…acum avem „burghezia capitalista” formata din profitorii…a se citi șmecherii/învârtiții din institutiile de forta-justitie-politica…bugetarii de lux…este un abuz și un furt din banii cetățenilor onești din aceasta Românie…valorile ne pleacă afară…noi rămânem cu pensionarii de lux…în curând vom intra în beznă…pentru totdeauna…nu va faceți iluzii…aceste pensii nemeritate sunt pe viață…așa a decretat Curtea Constituțională…zic ca este „un drept castigat”…halal drept este o hoție fără margini…cu contributia 100% a clasei politice…Olguta trebuia sa dea lege care sa nu mai permită actualizarea unei pensii în momentul în care venitul salarial al celui în activitate creste dar…Olguta le oferă fraierilor o creștere de 100 de lei iar…celor cu pensii speciale…10-30.000 de lei…așa ca…votați fraierilor ce partide vreți voi…pana o sa va scoată din case sărăcia și foamea…România…o forma fără conținut!

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Amice, ești…ce ai cu România?

   Reply
 8. 8

  Anonim

  Trebuie să fie o greșeală la mijloc în legătură cu pensia acestui om, nu poate fi adevărat, nu are cum…
  cei în drept se pot autosesiza și să îndrepte greșeala.

  Reply
  1. 8.1

   Edi

   Te inseli, anonimule. Este chiar adevarat! Si nu este singurul, sunt foarte multi. Si nu poate fi corectata ‘eroarea’ pentru ca Curtea Constitutionala a zis ca pensile nu pot fi micsorate. Deci poate sa moara toata tara de foame, acest securist infect si ceilalti ca el vor primi in continuare cei 51.000 lei noi sau 510 milioane (!!!) lei vechi.

   Reply
   1. 8.1.1

    Anonim

    Pensiile nu pot fi micșorate (reprezintă un drept câștigat) dar durata lor, da.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.