Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Păi nu-i ziceți voi ciumă roșie entității care a propus gratuitatea? Să v-o reacorde holera căcănie!

  Reply
  1. 1.1

   mihnea

   Acum incepe sa se IA nu se mai DA.Asta e doar inceputul,jalea mare abia incepe.In economie efectele unor masuri cretine sa vad dupa cativa ani.Incepe culesul roadelor lipsei de investitii si pomenilor date pana acum.

   Reply
 2. 2

  Adi

  Studentii pitesteni ar trebui sa stie cel mai bine cat de deplorabile sunt conditiile de calatorie, doar din cauza lor se epuizeaza trenurile in weekend, in speta acele Sageti Albastre mici si neincapatoare! Si asta si cu 2-3 zile inainte.
  Asa ca drumuri necesare pentru acasa – facultate 12 calatorii gratuite dus-intors pe an ar fi ceva de bun simt, in rest 50% cum au platit si altii si n-au mai murit.
  Studentii de astazi isi permit cam multe obraznicii, pretind ca li se cuvine totul, ori nu concep ca biletul de tren sa coste bani. Generatii noi si rasfatate, urcate degeaba pe piedestal. Si tot ei au si cele mai mari pretentii. Ca oricum trenul e asa si pe dincolo, de ce sa dea bani, dar sa mearga cu alte mijloace de transport daca prea nu le convine, dar ghinion ca e cu bani acolo.
  Gratuitatile nelimitate nu sunt sustenabile, de aceea se si discuta limitarea lor si e normal sa aiba loc mai ales ca CFR-ul a dus-o mult mai prost de 2-3 ani de zile de cand s-a introdus aceasta facilitate nejustificata.

  Reply
  1. 2.1

   Gabi

   Ce comentarii răutăcioase. Sunt student și muncesc (și zi liberă nu am: luni-vineri facultate;vineri seara-duminică serviciu). Mă întrețin singur cu cazarea, mâncarea, îmbrăcămintea, facturile și taxele. După ce că mă descurc greu mi se ia și singura facilitate economică de la stat. Păi de banii pe care ar trebui să-i dau pe biletul de tren mai bine îmi iau ceva de mâncare. Pentru a avea o meserie onorabilă pe viitor trebuie să îndur sărăcia acum. Mulțumim români pentru această bătaie de joc. Lasă că vă tratați singuri, vă educați singuri.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.