28 februarie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  un pitestean

  In mod cert pe listele PSD pt senatori va fi si Gheorghe Diaconu,fostul presedinte al Curtii de Apel Pitesti.Este indicat ca PSD sa se prezinte cu oameni buni profesionisti,care sa aspire la functii de conducere in ministere.Ce ziceti stimati argeseni,Gheorghe Diaconu nu ar fi indicat pt postul de ministru al justitiei?Sunt convins ca va face ordine cu indivizii care au furat din banii bugetului de stat sau bani europeni!!!Domnule Valeca,dvs ce parere aveti?Va stim un om rational si bine documentat!

  Reply
 2. 2

  INDIGNATUL

  Ciudat mai e si acest monstru politic numit PSD! Langa oameni valorosi profesional, poate si politic – vom vedea!-, precum d-nii Valeca si Manu, cresc incet incet buruieni taratoare care uita cine au fost si cine sunt si devin brusc favoriti pentru sinecuri pe care le viseaza; sunt oportunistii momentului care daca, Doamne fereste,chiar vor fi numiti pentru posturile ministeriale, sau trecuti pe locurile eligibile pentru Camera Deputatilor sau Senat va fi si mai amar de tara asta si asa amarata. Le sugerez celor care vor face listele sau propunerile, recte Valeca si Manu, sa uite de prietenii si asa zisul profesionalism neprobat ci, sa le dea mai intai un test de scriere in limba romana care sa contina cateva cuvinte legate cu cratima, sa-i testeze daca stiu cat de cat o limba straina, ca doar nu mai suntem pe vremea lui Lumanararu din Camil Petrescu. Suntem in UE, suntem intr-o lume globalizata in care esti caraghios vorbind cu mainile precum profesorasul Antonescu Crin. Sa nu se ia dupa diplomele din CV-uri, care sigur, undeva, intr-n colt, pe fata, pe spate sau pe muchie au , cu siguranta un cod de bare… Altminteri vom avea vorbitori din „almanahe” nativi din Arges, care vor face deliciul ziaristilor si rusinea Romaniei.

  Reply
 3. 3

  un pitestean

  Cele doua comentarii aparute mai sus sunt corecte si sper sa avem pe listele de candidati oameni pregatiti,buni profesionisti si apreciati de electorat.Trebuie sa recunosc ca PSD Arges va obtine cele mai multe locuri de parlamentari in jud Arges!Dle Valeca,dvs aveti titluri universitare obtinute prin munca si competenta.aveti grija pe cine propuneti pentru parlamentare!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.