Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cei care nu au muncit o zi , nu au cotizat cu nimic și pensia că unul de 27 anii cu munca au aceași pensie și se poate așa ceva la noi. Cei care nu muncesc cinste lor că au pensie că cei care au muncit

  Reply
  1. 1.1

   sorin

   Bine zici frate in Romania munca nu e rasplatita

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Cine mai intelege asa ceva. Merita sa mai lucrezi în Romania

  Reply
 3. 3

  Anonim

  I-aș obliga să muncească oriunde e nevoie de forță de muncă, nu să primească,, pe dai borș ” niște bani frumoși pentru care alți s-au petit. Cei care au muncit în agricultură sunt batjocoriți, iar putorile recompensasate… HALAL STAT!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Da , există oameni cărora nu le-a plăcut munca și nici nu îi interesează ce vor face la bătrânețe. Statul face un efort considerabil pentru fondurile respective . Nu sunt de acord deși știu că nu contează părerea mea, că această categorie sa intre și să fie luată în calcul la numărul pensionarilor din tara pentru că nu este corect. Sa nu mai zicem de contributivitatea afișată pe toate posturile sau in toate ocaziile. Ori o luam in calcul pentru toată lumea că regula ori o trecem la excepții.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Chiar așa pentru ce să mai muncești daca statul îți dă pensie chiar stând degeaba o viață întreagă !Nu este păcat pentru cei ce au muncit cate 40 de ani zi au o pensie de rahat.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!