08 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

25 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  /Prietenul tău este „analfabet emoțional” (!)/, ți-ar fi spus , doct, la cursurile de „psiho/poli/loghie” de la „Sorbonica”…Conf. univ. dr… „dumineca”…de duminică ! Şi îți explică (tot ea), până pricepi (şi tu)…Luni & Any(5)… că tot elevul… „Bâtă”, dar român, dintr-un 6 (sex) ştie să judece … „emoțional” mai adecvat/bine\… şi pune „răul” …înainte (!)…că, dacă liftul porneşte („în sus”!) când îl atingi cu plasticul (pe din’ăuntru!), (tu) habar n-ai cum şi dacă…poți să-l mai (şi) opreşti… (dacă şi când) ai atins nivelul tău maxim de…incompetență … si în loc să dormi în apartamentul închiriat, o să dormi în Casa Poporului/Parlament\ sau şi mai rău…la Cotroceni ! (Murphy)

  Reply
  1. 1.1

   Riciu

   De când ,,a plecat” Savu ați devenit niște mămăligi, nu mai aveți obiectul muncii. Valoarea e valoare…eunucilor!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Asistăm la pseudo/”auto”/”comentarii”ale securiştilor👮👮👮 care se foloseau de o fotografie a unui „om al străzii”/”unicornutul”💩👎/ !!!…Într-o bună-dimineață🌇 acesta a hotărât că , acum, la senectute😤😴😭,ar fi cazul să mimeze că se-apucă şi de /ce n-a avut vreodată/😉…”treabă”, 😫adică … „😰muncă”, bre, ăsta,… 😨caRICIU (😷Savu) !
    Aşa că şi-a recuperat …”poza” 💩…de la ziar şi a plecat la pescuit „gagici”…😗😖😙babuşca („menopauzate”😍!) în etate de peste 1/2 se😱 coli…din care sa obțină …UNTURA…de 🐋 PEŞTE 🍳! Poate-poa’, o mai 🐒🐴🐗păcăli si pe …Moş Crăciun (asta🎅) !?!…Hai sic…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Riciu

     Rămâne cum am zis despre detractorii (detractorul) lui Savu! Se vede din avion: slabi de țâțână, cam tra, la, la, invidioși, netalentați. Savu dădea culoare ziarului. Poate unul dintre motivele retragerii lui o fi și ,,darea după cum bate vântul” a unora, vârstnici dar neînțelepți. Cine știe?

     Reply
 2. 2

  Mefisto

  Plecarea lui savu este un castig in primul rand pentru redactie. Ajunsese un fel de Hiroo Onoda, soldatul japonez care dupa trei decenii de la finalul WWII salasuia in jungla dupa cai verzi pe pereti. Apoi este un castig pentru credibilitatea publicatiei. Prin armata de postaci in numele carora scria devenise o portavoce a comunismului in cea mai perversa forma. Savu este un privilegiat al sortii. Pensie mare, post caldut pus la dispozitie de Consiliul Judetean si o multime de alte avantaje. Ajunsese sa-si doreasca totul. Probabil ca in marea lui aventura i-a fost imposibil sa se adapteze vremurilor. Citindu-l aveam un sentiment de scarba amestecata cu Pravda ( evident o alta scarbosenie). Asanarea acestei redactii de acest individ este un castig si pentru tinerii pe care in lumea reala ii spala pe creier. Omul acesta nu poate sa fie un formator de opinie. Este urletul fiarei de dinainte de 89…

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Mare e grădina…

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Băi,🐏🐲 Mefisto 😗, tu ştii , mă, potaie 🐶încorporată/incornorată🐃\şi purtătoare de SIDA-verde-africană🐉/capitalistă/neocolonialistă \extrmistă/faust-istule🐒 cu coadă şi copite de țap🐐 ispititor al tinerilor în imperiul/IAD\-ul tău 📺🎧💻💰🔫”capitalizd”//în care (tu) te-ai uitat (şi dormi !) îmbrăcat în costumația de 👹 drac împielițat, toată lumea ştie că , de fapt, tu eşti😨 Savu…🐱🐂👻 „sub 😎acoperire”👽🐏🐗🐕🎅!??!…

   Reply
   1. 2.2.1

    Azazel

    Le cam încurci, nea’ Caisă!

    Reply
    1. 2.2.1.1

     Anonim

     …E…multe 😗😇😗😇😗 !!! 😀😂😃

     Reply
    2. 2.2.1.2

     Anonim

     Pushyco, văd că nu-ți prieşte… „postul” de /€ – $- £ – ¥ / … Crăciun 🎅!!! Mefisto/Azazel te-a pus rău cu…Biserica , ca să te …jumulească şi de…ultimii tăi flo.fi…năpârliți !😂😴😡😛😜😲😈😴😨😱💀👾👽 ??! Hai, intră la…Slujbă, că ai învățat inghețul …de tot👅!

     Reply
  3. 2.3

   Anonim

   Să te ferească Dumnezeu de invidia micimanilor!

   Reply
 3. 3

  Elena

  Plecarea lui Savu ( sper sa fie pe bune), este intr-adevar un mare castig pentru redactie si pentru cititori. Nu am sa inteleg pentru ce atata amar de vreme, cotidianul nu s-a dezis de acest personaj care a generat inca de la inceput polemici patologice…Eu una sper din suflet ca odata cu asanarea acestui spatiu al opiniilor libere sa putem schimba fara sentimentul toxic al comunistoidului Savu pareri si impresii altele decat acelea care ne-au murdarit onoarea prin invective si perversitati verbale. Sper din tot sufletul ca si ultima urma a acestui comunist frivol sa dispara definitiv de pe cotidianul pe care il am atat de aproape de inima. Faceti ceva oameni buni ! Orice, dar faceti !

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Poate stimata doamna ca aveti dreptate insa trebuie spus ca multa vreme acest Savu a fost tolerat ca experiment mediatic. Pana intr-o zi cand a intrat plin de noroi cu adunarea de postaci peste proprii colegi. Acela a fost momentul cand dl. Golescu a zis ca este prea mult. Sunt sigur ca l-a tolerat enorm stiindu-l un om cu o anumita cultura insa fara indoiala ca atinsese apogeul prin obsesiile sale marxist-leniniste. Omul este cu siguranta bolnav. Nu este de ras o astfel de situatie si noi cei care citim cu interes acest cotidian nu putem decat sa ne intristam de felul in care cineva a ajuns atat de jos. Sa-i dorim d-lui Savu insanatosire grabnica si sa isi vada linistit de ale sale. Dar nu aici printre noi, aceia care am creditat Argesul cu mult inainte de parcursul sau fraudulos.

   Reply
   1. 3.1.1

    Goargăș

    Care postaci, care noroi, care colegi? Când a zis dl Golescu că ,,e prea mult”? Atunci când l-a ,,recomandat” pe Miuțescu?

    Reply
  2. 3.2

   Riciu

   De ce încercați să săriți gardul? Grădina Domnului are porțile larg deschise. Curaj! Altfel, om ca Savu, mai rar. Este o pierdere pentru redacție, se va vedea mai târziu. Un lucru bun: va dispărea și nebunul. Dar și comentatorii (mulți) care îl apreciau pe ,,comunistul frivol”. Rușinică, dragă Nutzy!

   Reply
  3. 3.3

   Argeșel

   Nu dl Savu era pricina ci dușmanii săi, mai slabi valoric (unii) sau ,,bolnavi” (altul). Hai să citim oricare dintre editorialele sale. Sunt de bun simț, umane, firești, tratează teme generale dar și specifice cu multă competență, cu ,,har” și generozitate. Ne va lipsi.9

   Reply
   1. 3.3.1

    Anonim

    Cine să te bage în seamă şi pe tine,Leano (Savule!), biată „comunistoidă”(la sex, nu la ideologie/minte!) , că tu eşi analfabetă funcțional (n-ai absolvit nici 10 clase la Şcoală de ucenici -la locul de muncă !) -şi te-au angajat „lustruitoare…de organe”(!)/”piesă cu piesă”/prin redacția de la „ORGANUL” PCR -„Secera şi Ciocanul” (!?) unde curățai (azi eşti şomeră bătrână şi expirată !?).. „de nămol”!? bocancii „ălora” de la…”agrară” sau „sport… de mas㔺i/dar care n-ai „lucrat” în viața ta …”pe bune”(!) decât pe…vecinele de bancă din fața blocului si rudele „de sânge” de la Podu Viilor!? …Azi , poate să scrie …”la ziar” orice analfabet/ă ca tzyne la …”Comentarii”! Din fericire/păcate/, pot să „publice” şi …prostituatele cu… Angajament la Securitate (ca tzyne!) , pudoare nespălată/apărată si …”acoperită” !

    Reply
  4. 3.4

   Anonim

   Doamne, de ce perversiuni „hard”(@!)..sunt în stare prostituatele bătrâne (expirate), ca Leana, când sunt aruncate din bordelu’ blocului (et.6-7!!!), cu multe şuturi în CuR/CV (de …seful de scară !) taman la începutul…sezonului… „colindătorilor”…de Crăciun &…Anul Nou (care beți fiind/-colidători, de… !!!)/ -cf. Obiceiului „locației”- le confundă…şi pe ele… („Doamne, ajută” !) cu…nepoatele… „titulare pe post” !!! „La anu’ si la mulți ani”!

   Reply
 4. 4

  un preot cu har

  După ce am citit comentariile de mai sus unele dintre ele m-au determinat sa revăd câteva dintre articolele lui savu, pentru ca nu-mi credeam ochilor. Savu este acuzat de comunism. Ei bine, am ajuns la articolul in care spune ca el a luat-o pe Elisabeta Rizea si a orezentat-o studenților bucureșteni, a fost in Piață Universității, in Piață Golanilor, a frecventat Fundațiile Bratinenilir, a stat de vorbă cu una din ultimele descendente ale Bratinenilir, a scris si se pare ca l-a cunoscut pe Petre Tutea, a crescut langa o ruda, se pare, profesor universitar, care a trecut pe la reeducarea de la Pitești, i-a fost studentul lui Pleșu. Trecând peste alte articole, am observat ca se exprima altfel decât limbajul de lemn comunist. Deci, domnilor, mare e gradina lui Dumnezeu, da, savu are dușmăni, nimeni nu-l cunoaște in persoana, nici macar eu, dar îmi dau seama ca stârnind atâtea invidii, savu are si valoare. Si va mai soun ceva, eu sunt cel despre care a scris un preot cu har, citiți acest articol, ca sa va dați seama cât de comunist e savu. Dar așa e la noi, nu întâmplător pușcăria comunista de reeducare a fost la Pitești. La multi ani!

  Reply
  1. 4.1

   Goargăș

   Salutări și urări de sănătate, domnule Emilian Constantinescu, profesor (de istorie) acum mulți ani, la Boteni, ulterior preot cu har la Vulturești. V-am fost elev. Da, aveți dreptate, dl Savu nu este nici pe departe un comunist. Numai că invidia este mare la contestatarii săi, inclusiv la unii ,,colegi” de la ziar. Eu chiar mă bucur că a renunțat să mai scrie (doar o vreme, presupun). Se va vedea cât de mult va scădea interesul pentru această publicație. Dușmanii lui Savu sunt și dușmanii ,,Argeșului”, e clar. Personal, fără editorialistul Savu, nu mă mai regăsesc printre comentatori. Nicio pagubă, vor spune unii. Corect! Dar nici câștig.

   Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Văzuşi,”taicuta-părinte”, ce fmi. fără de…HAR ?!! (Elementarul…”bun simț”!?) . Auzi, să-l dea afară din Clubul select al editorialiştilor.. pe ferestra de la baie, pe…să-ți spun la urechea beteagă un… secret !?…[legionarul]… Savu (?!) , că, cică s-a dat şi el, odată, …♡ în bărci ♡…cu ALDE comunistoida Dora-Pushyca si …ea l-a turnat la şefu’…precum că …”n-ar fi destul de… tare de țâțână”(!!?), precum dorea (ea) şi precum îl lăuda unu’…de pe Argeşel, coleg cu el …de armată (!?) sau, mai bine zis,… „alter ego” /Savu !/ Preot cu Har (€ & $)-coleg (cu el)… de la Securitate !!!

   Reply
 5. 5

  Chiar o femeie

  Savu, comunist!!! Ce aiuriti! Cred ca e vorba de niste batrani ramoliti!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   AŞA e, „măicuță bătrână/ Cu brâul de lână”/, dar /”grăieşte cu jale”/, tot căutând /”şi la toți întrebând”/ despre „ziarist”/ „idealul de frumusețe şi masculinitate/bărbăție „masculină”!!!/(Tipătescu -„ZOE, fii bărbată”!)… (şi) al poporului (român)”!!! Păi, nu de la tălică, ma’mare, ştim noi portretul celui care făcea…furori … printre cele „iertate…de Dumnezeu”(!) din „Spațiul carpato-danubiano-pontic”/(„mioritic”, vorba unui preten cu…Radu Gyr!) ??
   Hai, mai zii, iar …cu Alecsandri odată şi…cu Alecu Russo despre „cuceritoare bărbăție” a ziaristului național socialist (creştin) :

   „Mândru ciobănel/ Tras printr-un inel; /Fețişoara lui/ Spuma laptelui (de Vultureşti!)/ Mustăcioara lui (lipsă/si la Dragnea!)/ Spicul grâului/ Perişorul lui/ Pana corbului(de la Luncă !)/Ochişorii lui/mura câmpului” etc. !!!

   Reply
 6. 6

  mihnea

  Pai asta vor psdistii si poate si altii din alte partide.Uite ce se intampla cu capsunarii care traiesc in alte conditii si sunt platiti corect pentru munca lor.Nu mai voteaza domne psd,nu mai pun botul la minciunile si manipularile rosiaticilor care nici rosii nu sunt ci mai mult maro.Ar fi simplu sa fie copiat un sistem educational din occident si cand vorbesc de occident ma gandesc la nordul Europei pentru ca acolo 90 % din populatie are habar cum functioneaza un calculator.Daca s- ar intamp!a acest lucru psd ar ajunge la 5 % asa ca mai bine ramanem cu 40 % populatie care face caca la gaura in natura si cu o gramada de profesori si bugetari care taie frunze la caini.Romania are nevoie de maxim 600 mii bugetari in rest totul ar trebui digitalizat si eficientizat.Daca s- ar face reforma in invatamant jumatate dintre profesori ar trebui disponibiizati asa ca mai bine sa ramanA cum am stabilit.Fiecare partid isi face ca!culele electorale incepand de la bugetari si pensionari ceilalti sunt doar o variabila necunoscuta.MultI p!eaca scarbiti auzind ca salariul castigat la privat este mult mai mic decat al norocoSului bugetar sau chiar mai mic decat o pensie.

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Asteptam cu drag articolele domnului savu , era altceva ,era cam ceea ce voiam să citim intr un ,,editorial liber” ! Dar voi l ati închis definitiv…rusinicaa

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.