Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ar fi de mare ajutor pentru cetateni sa lamuriti modul de taxare pentru deseuri. Stim ca in Pitesti se plateste o taxa anuala pt 3 membri in fiecare gospodarie. Ce acopera aceasta taxa si unde trebuie sa se mai plateasca suplimentar si pentru ce. Vorbim de deseuri bineinteles.

  Reply
 2. 2

  J

  Adică….de la 10 lei sacul la firme; 30 x 10 = 300 lei…a mai plătit 500 lei, asta ca a fost prins. Merge! 🧐

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Bună seara!
  Când se apuca cetățeanul de curățenie sau ce dorește sa facă trebui sa se intereseze ce face cu resturile !
  Simplu!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Omul asta poate avea de gând să ceară contra cost ridicarea de către o societate de profil și l-a reclamat vreun vecin,votant de mafie PSD !Cum sa nu reacționeze mafia la votantul ei deranjat poate și de zgomotul amenajarii dar cetățeanul in cauză ce să facă ?IDaca are și el nevoie sa remenajeze trebuia să le scoată undeva in urgenta,sa se poata mișca în apartament…In poza se vede că sunt bine organizate în saci deșeurile și nu aruncate grămadă pe spațiul public….Daca era infractor PSDist ar fi dus zilnic cu mașina la pădure,sac cu sac,ca sa scape de ei….cum fac aia de nu-i prinde niciodata primăria mafiota a PSDului.Toti ieșiți la plimbare și vedeți resturile aruncate peste tot…Nu sunt aruncate de cei din zona pt că eu stau langa o liziera a pădurii Trivale și stiu!Mereu vezi mașini dar ce sa reclami daca nu ai filmare exact cu momentul când arunca ?Riști să-ți mai dea și în cap…ori că te vad că-i filezi sau chiar filmezi ori după,că infractori sunt și în poliție,peste tot.Nu doar că nu le fac nimic dar le spun și cine a reclamat,le dau adresa ta ca sa te șicaneze și să te descurajeze sa ai atitudine civica,etc.PSD conduce țara cu tehnici bolsevice,proștilor creduli…Infractorii din PSD (de la toate instituțiile cu atribuții în domeniu) nu vor sa instaleze camere de filmat să-i prindă pt că : 1.sunt poate chiar de pe la proprietățile lor,acele deșeuri 2.aia de arunca sunt infractorii lor,protejați de mafia PSD 3.de ce să-și dea ei de munca cand salariile și primele grase oricum curg.Si se mai face uneori curat pe anumite zone,de către diverse societăți plătite tot din banii populației,că nu a mafiotilor din PSD doar.Si vă mirați de ce nu se face nimic în Pitesti…Cu ce bani ,că mai fura și ei din ăștia putini ,plus cheltuielile aiurea ca în exemplul asta.Votati PSD !

  Reply
 5. 5

  Un cetatean

  @ Anonim – Hai, frate, taxa asta e in vigoare de aproape doi ani si tu nici acum nu ai aflat cum sta treaba cu ea? Nu se plateste pentru 3 membri pe gospodarie ci strict pe cati membri locuiesc cu adevarat in gospodaria sau apartamentul in discutie. Si e pentru a duce resturile menajere la tomberoane. Pentru situatiile cu deseuri de alt tip, voluminoase (mobila, etc) precum si pentru deseuri de moloz provenite din demolari sau amenajari (cum a fost cazul cetateanului amendat), trebuie sa suni la Salubritate sa vina sa-ti ia gunoiul respectiv cu o camioneta si platesti un tarif la tona. Cetateanul amendat in acest caz a fost victima unui abuz, fiindca el a pus molozul in saci tocmai in scopul amintit aici, sa cheme Salubritatea, dar a venit inainte Garcea si l-a amendat, cica pentru ca l-a lasat in spatiul public. Pai unde mama dracului puteai sa depozitezi atatia saci de moloz, bai, Garceo, pana termini lucrarea, in aer? Sau trebuia sa cheme camionul de la Salubritate pe rand, pentru fiecare sac? Prosti mai sunt astia din administratie! Prosti si hoti!

  Reply
  1. 5.1

   Rdanai

   Nu platea. A pus sacii si a fugit. Cand am renovat apartamentul, am facut contract la salubritate pe o cantitate de moloz. Dar acest contract se face inainte, ca apoi esti bun de amenda. Si renovarea am facut-o acum vreo 15 ani. Ca am mai depasit putin cantitatea, aia e. Dar ceva in limita bunului simt.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023