24 octombrie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Maria

  Asta nu e rautate si nu are legatura cu Radu Vasilica. Este pur si simplu ura fata de care cu totii, mai mult sau mai putin, o avem fata de politicieni. Avem de 27 de ani o clasa politica pusa pe furt non stop. Fara scrupule….totul doar pentru ei, familiilor lor, cunostintelor lor.
  Restul sa moara de foame. Stiti ca in Romania inca se MOARE de foame (mai ales in mediul rural). Atunci la genul acesta de tragedii oameni reactioneaza asa. Nu cu rautate ci cu dorinta ca trebuie schimbat totul, ei politicienii trebuie sa inceteze odata pentru totdeauna cu magariile astea. Nu poti sa minti intr-una oamenii. Daca noi suferim iata ca apar nenorociri de genul acesta, poate nu pentru cine ar trebui, dar cineva tot din tagma lor. Chiar doresc sincer insanatosire omului Radu Vasilica.

  Reply
 2. 2

  Luca

  Cata rautate din partea noastra ,a oamenilor in general.
  Da,in Romania se moare de foame,salariile sunt foarte mici ,stim si din a cui vina,dar totusi, unde este credinta noastra? Este vorba despre un OM ,un om care se lupta intre viata si moarte.
  Inainte de a arunca cu pietre,cati dintre noi am facut un bine cuiva in ultima vreme fara sa asteptam nimic in schimb?
  Cati am hranit sau imbracat un sarman,sau mai ales cati dintre noi am spus un adevar cand am fost intrebati despre cineva,in loc sa mintim cu nerusinare pentru a ne scapa pielea?
  Cati am fost la Sfanta Biserica pentru a ne ruga pentru un seaman al nostru?
  Nu mai aruncati cu pietre va rog mult.
  Dumnezeu sa-l ajute pe domnul Radu Vasilica sa treaca peste aceasta cumpana.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  dincolo de partizanatul politic exista un om pe care il cunosc si despre care nu pot sa am decat cuvinte de lauda. acest om se afla in aceste momente intr-o situatie critica se lupta pt. viata lui. daca tot nu il puteti ajuta macar nu il huliti. nu este el de vina de ceea ce se intampla in Romania. de esecul unora sau de ura care ii stapaneste. prea mult venin, prea multa rautate…
  imi este coleg de cancelarie si il stiu ca pe un om cu foarte mult bun-simt si un bun profesionist.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.