2 Comentarii

 1. 1

  ION

  Lăsați-o mai moale cu Ministerul Sănătății și Casa de Sănătate, toți sunt niște escroci și șarlatani.
  Pe scurt: o persoană în vârstă (pensionară de peste 20 ani) a avut 2 procese cu Casa de Sănătate:
  1) Un proces în care la un moment Casa de Sănătate i-a tăiat din senin și abuziv dreptul la medicamente compensate- gratuite. Acest proces a durat 2 ani , cu final fericit.
  Partea cea mai interesantă abia acum urmează: funcționarii Casei de Sănătate au sunt medicul de familie să-i acorde persoanei în vârstă rețete compensate, dar dacă mai cunoaște persoane în aceeași situație cu mama să nu le spună că au dreptul la medicamente gratuite și să nu le elibereze rețete în acest sens.
  2) Persoana în vârstă a primit o trimitere de la medicul de familie pentru a efectua analize.
  La acel moment toate policliniciile i- au spus că au terminat fondurile să vină luna viitoare.
  Persoana în vârstă a achitat suma în cauză din buzunar, după care a solicitat-o Casei de Sănătate Argeș. Răspunsul „nu ne interesează pe noi, nu este traba noastră”.
  Un al doi-lea proces care a durat un an și jumătate a obligat Casa de Sănătate să achite către persoana în vârstă suma achitată din buzunar.
  Consider că ziarul dumneavoastră ar face un bine general dacă ar prelucra astfel de cazuri.
  Privitor la Casa de Sănătate și Ministerul Sănătății îmi mențin punctul de vedere sunt o adunătură de escroci și șarlatani care stau și pe salarii imense (de aici se și trage disprețul față de om ul neajutorat).

  Fireşte că suntem dispuşi să scriem despre astfel de cazuri. Noi trebuie s-o facem, însă, cu subiect şi predicat. Daţi-ne datele necesare (numele celei în situaţia descrisă de dv aici) şi o să scriem. Vă garantăm anonimatul.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   P.S. Cazul persoanei în vârstă a fost unul fericit pentru că a avut cine să lupte în instanță cu instituția numită Casa de Sănătate Argeș.
   Dar, marea majoritate a populației nu are nici tehnica și nici resursele necesare pentru a declanșa o luptă cu un astfel de mastodont.
   Poate doar D.N.A. ul dacă ar dori să – și facă treaba.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.