Înscriere creșă lat

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Gogoașă

  Mă rog…de gustibus non disputandum…

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Am nevoie de sprijinul dumneavoastră, domnule Goargas, pentru ca vreau sa scriu un roman, și eu nu sunt asa talentat și nici filozof. Am găsit titlul romanului, sau al cărții, și vreau sa descriu activitatea unor scriitori nesuferiți. în perioada 2004-2014.Titlul cărții este „Dragul meu pupator”. Poate îmi faceți prefață, as fi onorat, și nu vreau cuvinte asa frumoase despre mine, cum a ales domnul Adrian Simeanu, pentru cel mai lipsit de caracter filozof al Rlmaniei.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   De acord și cu dumneavoastră și cu alter ego-ul meu, Gogoașă. Pentru prefața dedicată ,,pupătorilor” cred că aș avea nevoie de o lămâie. Haidegger, Haidegger, sictir socialismului dar n-a tușit deloc atunci când a luat ,,moca” o editură care proslăvea s.s.m.d. (Editura Politică). Știm însă că marii scriitori una vorbesc (scriu) și alta fumează (se comportă). Nu cred că este cazul, totuși…

   Reply
   1. 2.1.1

    Goargăș

    Pentru conformitate, Goargăș.

    Reply
 3. 3

  Puiu

  Mulțumesc mult! Știam eu ca nu ma lăsați la greu. Maine sunt după lamai, dar turceasca nu va iau, ca „e toxice rău ” Știți cumva, dacă unii autori au devenit acri și toxici de la lamai? Dar tupeul cine-l produce, licopenul?

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Sunteți fericit când aveți alter ego? Va întreb, pentru ca eu sunt mulțumit cu after shave!?

  Reply
  1. 4.1

   Goargăș

   Da, am cu cine să mă cert…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!