Ştiri din Piteşti şi din Argeş - ştiri Piteşti online

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Am pățit și eu asta .. și nu doar o data..
  De la produsele marca proprie până la produsele la oferta..
  La furculițele de unica folosință prețul de la raft era de 1.5 lei.. iar pe bon 3.9 .. la 10 seturi cat am cumpărat eu .. o diferență enormă ..
  Șefa de magazin a fost foarte supărată că am chemat-o din birou sa îmi dea explicații..

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Am depus și o reclamație scrisă la directoarea de magazin . Și încă aștept un raspuns

  Reply
 3. 3

  Martor

  Practica furtului o stiu de la hipermarchetul „Carefura” din Bradu.ACOLO SE APLICA METODE DIVERSE DE FURT.Chiar daca la cantar e pretul corect la casa se aplica alt pret,mai mare desigur.Plus gramajul in defavoarea clientului.Doua prajituri trebuiau sa aiba 480 grame conform etichetei dar aveau in realitate numai 415 grame.
  Nu mai intru in acel hipermachet „Carefura”.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  Furaţi nefuraţi ,noi românii totdeauna am avut umor. Nefuraţi am fost foarte rar ,furaţi zilnic.Am senzaţia că am devenit complicii celor care fură şi ne fură. Dacă mă iau după Martor, şi trebuie să ma iau ,pentru că umorul ăsta negru ascunde numai realităţi, la noi toate unităţile şi chiar instituţiile ar trebui să fie numite ” Carrefour”, dar cu traducere pur românească. Ieri, la Mioveni, mii de oameni strigau că guvernul minte şi fură. Să fie tot un guvern „Carrefour”!?Guvernanţii nu vor să iasă din programul ăla sfânt de guvernare, pentru că nu-l pot contrazice pe” Sf. Dragnea” de la Teleorman. Dar eu ştiu că dacă doi inşi îţi spun că eşti beat ,te duci şi te culci. Numai dacă eşti în comă alcoolică nu auzi că toată ţara ţipă la tine.Dar de ce trăieşti cu impresia că numai glasul tău trebuie să se audă? De ce strigătele tale de neputinţă trebuie să spargă timpanele altora, că buzunarele le-a spart demult!? Nu te-a pus nimeni să faci pe Moş Crăciun de dragul de a te lăsa plimbat de reni,dar cu traista mai mult goală. Nu te-ai gândit că sunt foarte mulţi care aşteaptă cadourile pe care le-ai promis? Ridică-ţi căciula de pe ochi şi caută să virezi sania spre direcţia bună! Ai avantajul că nu ai concurenţă, dar trebuie să te grăbeşti, pentru că mâine poimâine se taie „brajii” .Să-i spui şi Moşului secund, de la Senat, că atunci când pui o sută la punctul de pensie nu înseamnă de cinci ori mai mulţi bani decât majorarea cu inflaţia. Asta e pentru reni, nu pentru alegători.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.