Înscriere creșă lat

Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Ținând cont de ceea ce se întâmplă astăzi în România,Carmen Dan nu „lovește” ci îndreaptă lucrurile scăpate de sub control.O persoana amendată este o persoana periculoasa și trebuie îmblânzită.Nu au nicio scuza sa nu plătească amenzile și trebuie reintrodusă disciplina urgent.Cum vedeți cazul nemernicului care a rănit și înjunghiat ieri ,în Braila,10 persoane.Felicitari ,Carmen Dan,iar cei care-i compătimiți pe infractori rugati-l sa nu deveniți victime.Parca este oribil sa mori din mana unui cretin ,iar numărul cretinilor a crescut pentru că aubfost tolerati.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Aici va dau dreptate! Asta cam asa este. De undeva trebuie sa incepem.

   Reply
   1. 1.1.1

    mihnea

    Mai oameni buni altii au inventat de mult apa calda.In UK pt amenda neplatita iti vin executorii acasa si iti iau tot ce gasesc: masina,tv,laptop etc.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Dacă nu i-a înțărcat , unora le iau şi bona („femeia… în casă”) !!!

     Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Frățioare, tu faci diferență între contravenție și infracțiune? Sau ai fost la școală ca și Carmen Dan?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Mai întâi sa meargă ea la pușcărie pentru 10 august.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Trebuia de mult luata aceasta masura!

  Reply
 4. 4

  Boni

  In lege sunt nominalizate 36 de contravenții inclusiv ,,atragerea de persoane(!)….”. Hmm, dacă ,,doamnele” nu prestează muncă în folosul comunității, vor intra la mititica.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Ca să fenteze munca obligatorie , doamnele respective au întotdeauna la ele chitanțierul (cu chitanțe semnate si parafate în alb, de la seful lor de partid/ă) pentru clienții ocazionali (novici) ,dar şi abonamente pentru clienții invechiți cu boni, iar pe to(n)ți îi jumulesc de le merg fulgii ! Ele au contract de prestări doar cu…”naşu’ copilului” , care nu mai are organul la el, dar se prezintă bine …cu funcția !

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Unii, care se leagă de alții ca boala de omul sănătos (de, îi dor nervii, au probleme!) nu mai au succes nici la matroane, că la fete, nici atât.

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Anonim

     Aceleaşi deocheate EXPIRATE !!… Omul le primeşte frumos la el acasă , le vorbeste cu căldură …de la nivelul cel mai înalt al funcției de Prresef de bloc , dar ele ca matroana PUSSYCA o țin gaia mațu’ :…’organu’, ‘ORGANUuu’ ! Unde mai pui că trag…şi RĂU ?!!…

     Reply
 5. 5

  Nick Popa

  Auzi fă putoare, dar cu trădătorii (bolșevici) de țară, cu devalizatorii țării, cu lichelele interlope analfabete care complotează împotriva propriului popor, cu viermii care ați provocat exodul din țară a >5 milioane de concetățeni … ce ar trebui să facem ?! Să vă belim (crestăm), să vă punem sare, după care să vă tragem câte o țeapă prin găurile dorsale, precum Țepeș Vodă, și să vă lăsăm hrană ciorilor …
  MOARTE TRĂDĂTORILOR NEAMULUI ROMÂNESC ȘI ACOLIȚILOR LOR PRIN AKURPUNKTURĂ !!!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Bravo sa plateasca cu viata cei care a vandut romania la fier vechi si dupa mai vedem….

  Reply
 7. 7

  Alex

  E rușinos să vă pretați la tipul ăsta de propagandă pro-PSD, parcă sunteți Smeureanu. Cum puteți s-o lăudați pe Carmen Dan, cum puteți vorbi laudativ de Ionică, ținând cont că n-a făcut absolut nimic pentru Pitești? Uitați-vă spre Oradea, Cluj-Napoca, orașe care au reușit să se dezvolte exponențial cu absorbție ridicată de fonduri structurale și funcționari publici competenți. Mi-e rușine ca argeșean și piteștean să știu că județul, respectiv orașul din care provin, sunt profund roșii de 29 de ani, retrograde în viziune și perspective.

  Reply
 8. 8

  Motanul Galanton

  Ministreața de interne cam confundă civilul cu penalul și contravenția cu infracțiunea. Nu mă miră că au apărut aplaudacii pesedisti, care susțin proiecte milițieniste pe aici. Sunt aceiași care îi luau apărarea gunoiului Salam când și-a luat bătaie Multa lume fara carte, prea multa…

  Reply
 9. 9

  Argex

  Alex,nu puteai sa dai un exemplu mai prost!Auzi Oradea și Cluj Napoca.!?Pentru cei de acolo poate este bine,pentru că ei sunt mult în urma Munteniei ,de care râd.De ce nu te muti acolo?Eu nu sunt pesedist și nu am afinități politice,am spus-o de sute de ori,dar tara asta mai mult de ardeleni a fost” terminată”,in special cei din Cluj.Dragnea și PSD nu strălucesc și mint cum au mințit toți,dar îți aduci aminte ce ziceau Stolo și Videanu in campanie și ce au făcut când au venit la putere.Stolo promitea pensie minima de 900 de euro acum 14 ani.Nici azi nu e.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!