16 aprilie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Prefer să fiu nostalgicul vremurilor dinainte de ’89 decât îndureratul de neimaginat al dramei de nesuportat pricinuite de flagelul drogurilor.Este partea cea mai rea a democraţiei care încearcă să se înfiripe în ţara noastră, este partea cea mai de temut pentru oricare dintre noi.Este cel mai greu editorial pe care l-am citit până acum şi care nu mă poate înscrie de nicio parte a opiniei, nici pro nici contra gestului profesorului.Mi-ar fi imposibil să -mi dau cu părerea la un asemenea gest cu urmări devastatoare. Poate că a fost sacrificul suprem care trebuia făcut, sau poate nu , pentru a salva viaţa fiinţei pe care o iubeşti cel mai mult , pentru că este viaţă din viaţa ta.Nu am capacitatea să judec gestul profesorului ,şi nici puterea,dar apreciez la maximum efortul dumneavoastră de a aduce în faţa conducătorilor decidenţi soarta tinerilor, care, cu sau fără voia lor, ajung în situaţii din acestea de neieşit.Părerea mea este că trebuie intensificată prevenţia,că este o muncă foarte grea la care trebuie un efort susţinut de absolut noi toţi, pentru a nu mai distruge familii.Drama copilului din închisoare nu se termină aici, şi trebuie supravegheat şi scos din ghearele „diavolului cu mai maulte chipuri, de data aceasta”. Sunt bulversat, şi mă opresc aici cu speranţa că Dumnezeu ştie ce face.

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Mulţumesc, domnule Puiu. Mie, unuia, comentariul dumneavoastră – ca şi altele pe care le-am primit prin telefon – îmi face bine. Da, vom continua.

   Reply
 2. 2

  Marius bombardierul

  Cum poti ca tata sa-ti dai fiul in gat? CUM sa-ti trimiti propriul fiul la puscarie ? El ce credea, ca daca vorbeste cu cei de la antidrog o sa-l ajute ? hahahaha poate in alta tara ca la noi avem niste politsti terminati cu niste legi penibile de secolul 20.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.