Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  StratforAG

  Actul unilateral al Pamantului de a interveni in momentul in care umanitatea frizeaza nebunia functioneaza si produce efecte. Aer mai curat, mai putina aglomeratie, respect fata de viata, de semeni, de cei care astazi se afla in suferinta si bineinteles o intoarcere la valorile igienei. Romania se afla pe ultimul loc in Europa la consumul de pasta de dinti, cluburile si pacanelele erau pline de clienti, orasul era plin de teribilisti care omorau oameni pe strazi si dintr-o data s-a asternut linistea…Pentru Arges cel putin efectele post traumatice ale cornavirusului vor aseza intr-o matca fireasca sensul vietii. Mult dintre cei plecati pe afara dupa furat, prostitutie si alte faradelegi vin urland de spaima si se retrag la tara descoperind sapa rezemata de grajdul pustiit de atata indolenta. Este un exemplu extraordinar pe care Mama Natura il face deopotriva ratacitilor acestor vremuri cat si hoardelor de tineri care in viata lor nu au batut niciun cui. Aceasta pandemie este un miracol pentru redescoperirea vietii celor fara Dumnezeu, fara sens, fara ocupatie si parazitilor sociali, spre indreptare si pocainta sociala. Fiecare sirena de ambulanta auzita in noapte si fiecare stire cumplita nu face decat sa tulbure parazitoza sociala a unei Romanii prostituate ani de zile.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Tot e „auto/izolare la domiciliu” şi gospodinele bătrâne (de vârsta 3trei/pe furatelea !) dau în clocot de atâta visare …cu ochii beliți & străjuiți de şanțurile săpate de timpul şiroind ca lacrimile … de la tocatul de ceapa ciorii (hybrid)… pe fondul (dublu) de lemn de dud , de unde/de pe care/ transmiteau ele bezele către gineri…când îi aşteptau (să vină)…de la Farmacie cu ultima cutie (existentă)…de Paracetamol ! Stau prostituatele degeaba ! Nu produc nimic, dar nici nu gustă… din mâncare ! Cică le-a trecut (prin cap) „glonțul…patriei-mai dulce ca mierea”!…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Când se va tranşa odată „lupta politică” dintre guvern si televiziunile „de ştiri” …gen Antena 3 (cu multe MEGA/foane & DECIbeli… „doftoroaie”/”doftoroi” …care dau tot timpul ContraINDICAȚII …Guvernului şi românilor pe sistemul „gică-CONTRA”/”nu faceți ca noi”(!) sau Național Tv (Ciutacu-tractoristul /nepot de la Caracal al „Cazului Dincă” ?! Realitatea tv Plus a rezolvat „imposibilul”! E găsit „antidotul”…printr-un şut în cur(!)… pițigăiatei şi istericei … Denis Rifai care acum (se)… REculege…in „izolare la domiciliu ” ! Sănătate !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!