24 septembrie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Întradevăr, Liviu Dragnea avea vocație de LIDER SINDICAL ! Dar ce, e timpul trecut ?!…

  Reply
 2. 2

  Ioan

  Șmecherul Dragnea…ne crede fraieri….vorbe fără acoperire…Guvernul/Parlamentul are la dispoziție toate instrumentele pentru a identifica toate mecanismele de frauda fiscala sI recuperarea banilor fraudati…de ce nu o fac…la Infrastructura l-au readus pe narcis neaga…cel cu autostrada prăbușita de la Aciliu…incompetenta angajatilor de la CNAIR si a Ministrilor din Guvern este cauza lipsei de autostrazi…nu respectarea regulilor de mediu…Dragnea se da de ceasul morții sa înființeze Fondul Suveran…pentru ca niște șmecheri de la Tel Aviv sa pună gheara pe Hidroelectrica…la preț de aprozar…pai asta nu este trădare mai…milițianule…chiar nu îți este rușine sa minți…în condițiile în care prietenul tău…adrian nastase…a vândut Petrom la preț de taraba…asta nu era tot la psd…de fapt pe tine te interesează sa amnistiezi sau gratiezi pe toți hoții și șmecherii care au avut/au funcții publice și care a jefuit și trădat aceasta țară, cum nu s-a mai intamplat în istoria sa…VOI…lichelelor din clasa politica…ați distrus industria României…ați făcut din Romani un popor migrator…ați asasinat sute de mii de cetățeni prin sistemul medical…ați îndatorat România pe sute de ani ca sa va acoperiți hoția…furturile și trădările….Vae victis!

  Reply
 3. 3

  Geo

  Nu stiu ce vi se par mesaje transante si ferme. Ca a acuzat de-a valma companiile multinationale de hotie? Sa vina cu dovezi ca au incalcat legea!
  Pana una-alta aceste multinationale reprezinta pilonii economiei nationale. Ce ar fi Arges fara Renault, Lear, Draexlmaier,..?

  Reply
 4. 4

  Edi

  Cine vorbea. Un infractor dovedit.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.