ad

Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Alex

  Și unsul lui Dom’ Profesor pentru Primăria Pitești este… x. Ce penibil! Pe modelul Firea-Pandele, probabil că sub mandatul acestui domn, Primăria va cheltui sume consistente pentru reclame pe Antena 3 ca să-și achite comisionul pisoiului Felix. Sigur în 8 ani face din orașul ăsta micul, chiar milimetricul, Montréal. Chiar sunt curios pe cine păcălește Varanul de data asta.

  Reply
  1. 1.1
  2. 1.2

   Sebastian

   Alex am o intrebare ! Il cunosti ? Sincer …nu cred !
   Pentru prima data apare cineva care nu a mai facut politica si nu are nimic in comun cu fetele triste ale celorlalti politicieni din judet ! Toata familia mea o sa-l voteze …si toti prietenii mei . Omul are alta mentalitate .
   Tu pe cine sustii ? Pura curiozitate .

   Reply
 2. 2

  Sebastian

  Omul asta are o alta mentalitate . Nu are nimic in comun cu politicienii din judet . Familia mea si toti prietenii mei o sa-l voteze ! Pura curiozitate Alex …..domnia ta pe cine sustine ?

  Reply
 3. 3

  Cioaba

  Articol scris la ordin? George Olteanu si daca a fost in Canada 15 ani ce ? In afara faptului ca a trait in Canada 15 ani nu ai explicat nimic de candidat? A Lucrat in administratie, gunoier, in fabrica? Canadianul:))))))) Articol scris pe genunchi…explica omule de ce l as putea vota ca prea putin ma interesaza ca a locuit 15 ani intr o alta tara

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Suntem satui de oameni care au lucrat in administratia locala si nu au facut nimic . Pana si un gunoier (si am toata stima pentru ei ….pentru cei care isi fac treaba ) bine intentionat ar fi putut face mai multe pentru Pitesti.
   Vizite le DNA ..dosare penale …condamnari si multe promisiuni neonorate . In mod sigur Popescu nu a cersit in Canada . Am auzit ca ar fi lucrat in presa …nu stiu unde …inainte de a pleca din Romania ! O sa stau cu ochii pe el si daca constat ca merita votul meu , il dau !
   A si inca ceva ! Acum 9 ani am vrut sa plec si eu in Canada …nu am facut punctajul ,nu e deloc usor ,aia nu sunt prosti si stiu ce vor .

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    Nu prea se observa ca sunteti satui…PSD inca la putere in Arges. Toata stima

    Reply
  2. 3.2

   Un cetățean

   👍

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu prea se observa ca sunteti satui…PSD inca la putere in Arges. Toata stima

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Mai verificati…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.