Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Băi, tăticu, voi, ăştia de la ARGEŞUL (Tomaziu, Chivoci,Vasilescu,până şi Golescu M. etc.) ați revenit după „Concediul”… liberal …de Sărbători !… (care a pus instituțiile din România pe butuci !…cu zile libere „fără număr”/bonus pt. lepre şi hoți !) … cu GĂRGĂUNI …de ziarişti care- şi sar…în/la cap de dorul pietrelor…”cubice” care „pavau”, pe timpul lui Pazvante chioru’..potecile spre & de la…Cârciumă şi v-ați lovit rău… la buba/operație !Gata ,au trecut/ trece şi Boboteaza, cu Sf. Ion ! Voi vă visați Dragobete…deja !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ba sa moara familia mea. Sunteți prăjiți rău de tot chiar era nevoie sa fie recondiționat drumul. Vrei fauna și natura mutați va tata la sate nu mai veniți la oraș cu pretexte dastea ma jur… Rupeai 2 planetare pana la mănăstire în cubica aia chiar au făcut un lucru bun cu asta. Toți muritorii de foame se găsesc aici sa comenteze și sa facă articole. Nu aveți ce scrie și va legați de asta? Prosti rău să mor ma și oftic ca locuiesc în oraș cu oameni ca voi

  Reply
 3. 3

  Alex

  Da-o naiba de zona pietonala in plin parc. Sau piste de biciclete. Sau orice fel de estetica. Lasa, vrem specimene ca astia de mai sus nascuti pe scaune de „pele” sa-si duca bolizii diesel 2005 cu volane pe dreapta in mijlocul parcului.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Aberați cu piatra cubică la fel cum aberați cu vechea gară,care era o șandrama plină de șobolani și aurolaci,dar voi,ca niște cretini sinonimi cu Gică Contra,susțineați că a murit o parte din istoria orașului.Bine că s-a scăpat de blestemata aia de piatră cubică,un chin pentru cei care vor să se plimbe liniștiți,mai ales pentru doamne,cărora le intră tocurile printre pietre.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Da, chiar aşa !…Le intr@/u… tocurile (cui ?!) …”la doamne”!…în crăpături …

   Reply
 5. 5

  Goargăș

  Un articol pe placul unora dar criticat de alții. Vorba rabinului, tu ai dreptate, și tu ai dreptate, toți aveți dreptate. Două probleme: văd, după mult timp, scris corect Piteștii în loc de Piteștiul (Bucureștii, nu Bucureștiul) dar cred că parcul este Trivale, nu Trivalea.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Ca să vezi, ce mai vezi… şi tu ! Numai chestii…”supțiri”!!!

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    Mulțumesc! La mulți ani!

    Reply
 6. 6

  Anonim

  Este in regula ca s a reabilitat strada menționată dar ideal si normal ar fi sa nu circule mașinile pe aici sa fie lăsată strict pt biciclete si pietoni care vin la plimbare prin pădurea Trivale si la slujbele de la schit!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023