2 Comentarii

 1. 1

  MARIN

  Nu toți bugetarii sunt funcționari publici și câștigă ca aceștia.
  Ar trebui să expuneți și diagrama bugetarilor- salariu comparativ cu sarcina (munca) depusă.
  Avem în ministere și instituții publice salarii uriașe , majoritatea angajaților având peste 100 milioane lei/ luna net, la munca de 1 zi pe săptămână. Pentru cine nu cunoaște într-un birou cu 10 persoane în ministere, se prezintă la servici în fiecare zi a săptămânii prin rotație doar 2 persoane.
  Ori, în aceste condiții să tot trăiești neneacă.
  În schimb, în teritoriu, la talpa de jos remunerația este invers proporțională cu munca prestată. În acest loc sunt plătiți regește cei care dețin informații despre matrapazlâcurile șefilor precum secretare, contabili, șoferi și nu în ultimul rând femeile de servici.
  Să nu mai vorbim de boși angajați la Stat în 3 locuri (fiecare loc de muncă a câte 8 ore/ zi) remunerați regește + prin Consiliile de Administrație ale diverselor societăți ale Statului. Ca exemplu Agentul 007 cunoscut drept Manu de la Consiliul Județean, etc.

  Reply
 2. 2

  george

  Vinovatii sunt patronii care sunt din ce in ce mai bogati si care vor ca salariatii sa fie slugile lor (nu generalizez,desigur), si nu-i platesc dupa munca pe care acestia o desfasoara.Apoi se plang ca angajatii pleaca.Or sa vada apoi ca raman fara salariati si vor fi obligati sa plateasca mult mai mult pentru a putea sa-si desfasoare activitatea ulterior.Dar daca nu gandesc in perspectiva,ce sa le fac ?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.