Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Ioan

  1.aceasta dezbatere publica nu a fost comunicată în mass-media pentru a permite oamenilor sa participe și sa transmită propuneri…..sigur o sa ne spună ca a afișat la Sediul primăriei….de parcă toți au timp sa meargă sa citească la….avizier… La Mioveni sunt organizate dezbateri publice în fiecare Cartier înainte de dezbaterea finala…Ionica este mai „motat” și dezbate doar cu….”prietenii” din psd….Rusine!!!! așa primar…. așa realizari.
  2.în Pitești sunt încă….scoli care nu au Sala de sport….copii fac educația fizica afara…..la -5 grade…în zăpadă….pe ploaie…..nu am observat în proiectul de buget un program de genul „Sali de sport”….Rusine Primarule!
  3.majoritatea Școlilor gimnaziale au grupurile sanitare dotate cu chiuvete și wc-uri de…..30 de ani….deteriorate….nefuncționale. …ruginite….cu mobilier care au aceeasi vechime…..ești în stare Primarule sa vezi aceste realități sau….vezi doar ce aduce….beneficii la….psd și clientela din jurul primariei?
  4.pentru o extindere de tribuna și acoperiș…doar la Tribune…nu si la Peluze….la Stadionul Nicolae Dobrin vrei sa cheltuiești peste 10 milioane de euro….cât este parandaratul….. la asemenea suma……primarule?
  5.Bine se striga în piață….”pe ascuns….ca hotii”….asa dezbateți….bugetul și proiectele comunității….ai înțeles primarule……ale COMUNITĂȚII….nu ale primarului și ale partidului….oricare ar fi acesta.

  Reply
 2. 3

  geo

  Planul de Urbanism General a mai fost finantat, contractul fiind castigat de o asociere de firme ALTRIX…. care au incasat banii dar nu au terminat lucrarea. Cine oare a aprobat plata? O miscare cu iz penal, poate cineva se seizeaza pentru a incepe cercetarile in acesta cauza.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023