08 martie, 2021

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Belphegor

  Pretul platit este cheia raspunsului la intrebarile dumneavoastra, domnule Badiu! In supermarket se gasesc de toate si la toate preturile. Oamenii se-nghesuie! La fel si-n biserica. Atata doar ca „pretul” din biserica nu-l poate plati oricine. De fapt, la acest capitol, cei mai multi sunt insolvabili. Credinta nu se masoara in inaltimea turlelor bisericii, nici in numarul acestora, ci in inaltimea morala a faptelor noastre, …cam pana la genunchiul broastei, cum bine zice o vorba din popor! Si sa nu confundam zicerile lui Iisus cu cele ale slujitorilor vremelnici ai bisericii! Inflatia de biserici este direct proportional cu inflatia de violuri. Da, e adevarat, proportia n-ar fi atat de directa daca am scadea violurile si violatorii in sprijinul carora sare tot satul…
  Ce frumos suna: Tepes iubeste lemnul, lemnul si spatiile mici…

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Devoratorii se calcă în picioare în supermarketuri şi asemănător termitelor , golesc rafturile crăcănând cărucioarele sub greutatea cumpărăturilor făcute fără rost. Cât de curând îi vom vedea cu jeepurile în magazin( ca să nu se mai întrebe distinsul autor de ce sunt mai mari supermarketurile). Dintre ei , foarte mulţi nu ştiu nici semnificaţia sărbătorii care vine. Urmăriţi-i ,dacă puteţi , cum vin pe principiul turmei în curtea bisericilor să-şi ia lumină sau butoaie cu agheasmă şi pleacă repede , asemenea animalelor de pradă înfometate , să-şi umple burţile. Preoţii si enoriaşii adevăraţi suferă , pentru că şi ei realizează ,cum de la an la an, prin pierderea bunului-simţ se pierd şi tradiţiile.Acest articol este o pildă şi sugerează că e mai bine să ai grijă de ” bilă „. Aşa că dacă îl citiţi luaţi lecitină sau ceva medicamente pe bază de Ginko biloba, ca să nu mai uitaţi ce aveţi de făcut!

  Reply
  1. 2.1

   nicolae badiu

   Ce frumos, ce bucurie, ce lumina vie, sa dezvoltam, sa crosetam in comun pentru mai bine! Va multumesc ca existati! Sa punem de un cenaclu, de o adunare cinstita de chibiti ai tulburatelor vremuri, dar al luminatelor inimii deopotrivă! Scrieți mai bine ca mine!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.