08 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Rumburak

  Dupa atata amar de guvernare de stanga Romania are nevoie de orice altceva decat acea sintagma de inspiratie stalinista care a macelarit la propriu orice speranta, Cred ca pentru Arges dezastrul ciumei rosii nu are precedent decat daca ar fi sa-l comparam cu teleormanul, vasluiul sau alte bantustane. Asta nu inseamna ca PNL , PMP sau USR Arges sunt alcatuite din entitati mesianice. Dimpotriva ! Sunt niste alcatuiri mediocre bazate pe interese personale sau de grup ce nu pot sa genereze vreun progres imediat. De fapt acestia nu se pricep la nimic pe langa Baronul Rosu care macar stia cum se pune pe butuci economia unui intreg judet. Din fericire pentru cohorta liberala din provincia argeseana, acestia nu prea mai au ce fura si nici ce vinde. Totul este ras. Daca aveti asteptari emigrati in Oradea sau Cluj si dupa o vacanta documentara veti vedea ce inseamna Romania normala. Pana atunci ar fi necesara din decenta ceva mai multa retinere pentru ca ati girat fie prin cuvantul scris, fie prin tacere un dezastru biblic. Pe de alta parte ati fi mult mai adecvat unui demers jurnalistic daca ati imbina cunostiintele legate de guvernarea comunista cu crezul neostoit cu care continuati sa faceti presa. Sunteti in orice caz daca nu ultima cel putin penultima persoana care sa comenteze liberalismul.

  Reply
  1. 1.1

   Riciu

   România normală a unuia…invers! Jos gălbejiții!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Domnule Traian Ulmeanu, ați avut răbdare multă până la această vârstă de pe culmile căreia scrutați canioanele săpate/zgâriate …în munte de afluenți neînsemnați ai Dâmboviței,care, deşi izvorând limpede, cristal, din zona Iezer-Păpuşa, a/au trebuit să care de la Bucureşti …la vale, şi direcțiile/dejecțiile liberale ale rumburak/ăi Ioana (Ene Dogioiu)!

  Reply
  1. 2.1

   Un cipat

   Parintele propagandei naziste Joseph Goebbels spunea: ,,Este bună propaganda care duce la succes, dar e rea cea care nu-şi atinge scopul, oricât de inteligentă ar fi, căci propaganda nu are misiunea de a fi inteligentă, ci aceea de a duce la succes… Nimeni nu poate deci spune: propaganda voastră este prea brutală, prea grosolană. Nu aşa trebuie judecat. Propaganda nu trebuie să fie corectă, blândă, prudentă sau umilă. ea trebuie să ducă la succes… Dacă cineva îmi spune: propaganda voastră nu are ţinută morală, consider că este inutil să discut în mod serios cu el. Pentru că important este ca propaganda să dea rezultatele aşteptate, şi nu să aibă ţinută”
   Deci numai un scelerat poate afirma ca valorile ciumatilor nu au o motivatie si o consecinta plina de noblete. Daca satrapul nazist a avut dreptate ce sens are sa nu credem si alte lighioane PSD-iste?

   Reply
 3. 3

  Rumburak

  Scrutand dreptatea in avanpostul rosu pe care Stalin l-a lasat mostenire mai tinerelor generatii argesene, Maretul Anonim vede cum darele de pipi ce se scurg din mausoleele PSD-iste se aduna intr-un fluviu la poalele teraselor pitestene unde Dambovita este sorbita de maretul si nesatulul Arges. Nimic din acel pipi cristalin care a luminat calea acestor locuri pline de metafora nu se poate compara cu extraordinara priveliste pe care urmasii comunisti ai nomenclaturii o traiesc astazi la senectutea pensiei muncind inca odata la testamentul blestemat al acestui catun. Si in drumurile intre istorii si ape , dejectiile comuniste au continuat sa curga spre aval ingrosand canalele unei capitale care satula de atata mirodenii ne-a imprastiat catre alte zari…La Dambovita, la Ploiesti, la Teleorman ca deh…liberalismul pute.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Mai ai un…pic/piş/pi pi/până… îți angajezi răspunderea (fără să ți-o şi asumi) pe „Noua Lege” (liberală)…a Pensiilor/Pensionarilor/ prin care o să faci „Ordine” (să se-alegă apele !) şi-ntre „afluenții de dreapta” ai Doctrinei …pişecioşilor/plângăcioşilor împrumutați/cipați… din ultima perioadă politică a căpitanului… „de play”, Dan (Barna) „cel Verde” vs. „Mareşalul” Werner şi Viziunea lui asupra prețului „Biletului Suprem” de la Cotroceni la Hermanstad (şi retur ?!)…Rumburak, tu, tulai, Doamne, de Cibin auzit-ai si …de apele lui curative/tămăduitoare ?!!

   Reply
   1. 3.1.1

    Rumburak

    Pana sa ma documentez serios asupra denumirii geografice atat de mentionate in comentariul dvs. am sa va rog ca atunci cand aveti un pic de timp printre rigolele cerebelului care va dicteaza constiinta, sa imi spuneti si mie care este denumirea de scena cu care ati semnat angajamentul la Securitate. Nu de alta dar v-ar face celebru atat in dizolvarea acidului uric cu bolta cu care ati imprastiat atatia colegi de serviciu si v-ar face din pensia nesimtita pe care o incasati un motiv sa faceti pipi si in aval.

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Anonim

     Rumburak ! …Hai, pişe-te pe tine…mai repede (!) că-ți pleacă trenul şi mai ai şi mâine …NEVOIA MARE/defecarea/ …de făcut…prin asumare ! …Ai făcut ?! …Hai, „Liberarea”! … Limbric bătrân, îți lasă gura apă… când vine poştaşu’…cu pensia !

     Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.