Related Articles

10 Comentarii

 1. 1

  Un medic

  D-le Savu din pacate astazi ai dat-o rau in decor. Imagineaza-te pe un pat de spital infectat de virusul lui Mao si pus in situatia sa te vada un medic absolvent al anilor 90. Tu fara aer, el fara chef si cu un print screen al editorialului de astazi. Mai devreme sau mai tarziu toti vom fi contaminati de o tulpina mutanta a acestei nenorociri creata in laboratoarele chinezesti de la Wuhan. Sa nu va faceti griji in privinta faptului ca atat de nefrecventabil cum ati ajuns veti putea evita pe dl Covid. Din pacate pt dvs. nu este o problema de ,,daca,, ci de ,,cand,,. Din perspectiva acestei imuabile conditii v-as recomanda macar din respect pentru mine si colegii mei, o bruma de decenta. Asta pentru ca in calitate de viitori pacienti s-ar putea ca formele usoare sa fie tocmai acelea pe care Dumnezeul dumitale sa nu fie in acord cu a-L meu. Umpleti-va forma cu ce fond de ten doriti si lasati-ma sa-mi fac meseria cu masca si combinezonul lipte de corp in garzi infernale si pe o canicula infioratoare. Daca aveti pretentia unui jurnalist adevarat vizitati-ma la ATI si o sa aveti ce scrie.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Doamna cu coc o fi ce vrea ea, dar numai specialist nu e. Argesul cred ca merita mai mult.

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  Boala romaneasca, fara fond ori cu fond, exista peste tot / precum „govidul”. Maiorescu-i mort demult . Placute-s amintirile, dar mai de snaga-s prezentul si viitorul .
  Trebuie sa-ti cunosti trecutul , tine de decenta / de bun simt ; dar de traiesti in trecut, esti mort de viu !

  Reply
 4. 4

  marin

  Cred că numai o conducere militară poate să reducă forma în favoarea fondului… Ne îndreptăm spre o prăpastie din care cu foarte mare greutate mai putem ieși! Îl întreb pe domnul doctor, dacă tot vom fi afectați cu toții de COVID, nu înțeleg de ce atâta isterie în media, că azi sunt cu 10 mai mulți pozitivați decât ieri. Dacă nu suntem enumerați acum, vom fi în octombrie, noiembrie …

  Reply
 5. 5

  vasile

  Mi a placut articolul! Astept sa scrieti in continuare, pentru ca lumea sa stie peste ani ce s-a intamplat in anul 20 20!

  Reply
 6. 6

  neluțu

  Am receptat pozitiv mesajul: Formele acestea de viaţă s-au dezumanizat. Sau, mai bine zis, s-au dezomenit.,,adică a vorbelor goale, beţie de cuvinte, boală românească.
  Eu cred ca lumea in ansamblul sau a pierdut dramul de omenie pe care-l mai avea!

  Reply
 7. 7

  Ionel

  Stie cineva daca incepe scoala, daca mai cumparam ghiozdan pentru copii…

  Reply
 8. 8

  Sorin

  Sistemul sanitar e la pamant, multe teste sunt eronate si oamenii sunt izolati nejustificat!

  Reply
 9. 9

  Schimbul 3

  Marine, ce ne spune Savu aici a spus aseară si un medic, anume ca tratamentul pentru coronavirus se face cu paracetamol si vitamina ce, apoi se așteaptă…ori la bal, ori in sac. Așa ca vorbim de un tratament de forma, așa ca sa ne aflam in treaba…Dumnezeu sa aibă grija de noi!

  Reply
 10. 10

  marin

  Si ce e de facut, sunt izolati oameni care nu au simptome, care au teste eronate pozitivate!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023