Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Exact asa a fost, timp de vreo 10-15 ani, si blocul 49 din Cartierul Trivale-„blocul-fantoma”. Acolo avusesera loc patru crime, cea mai ingrozitoare fiind aceea asupra unui barbat aruncat pe casa scarii de la etajul IV, si ramas intepenit in capul zdrobit. Pana cand Primaria nu a luat initiativa , in 2005, transformarii acestui bloc-ce fusese foarte curat si civilizat inainte de ’89!-in bloc de locuinte „sociale”, de fapt, aproape de lux, nu s-a terminat cu focarul de infectie, cuib de aurolaci si oameni ai strazii din acest cartier. Cu acel bloc din Cartierul Tudor Vladimirescu ar trebui sa se intample tot asa. Altfel, va ramane un pericol pentru multi oameni.Am o intrebare: de ce nu se intereseaza Serviciile Sociale ale institutiilor orasului sau niste ONG-uri, de situatia acelor oameni nefericiti, ramasi fara adapost si de ce nu se incearca rezolvarea situatiei lor? Sunt convinsa ca se poate. Numai sa se si vrea.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Bravo, doamnă anonimă (,,sunt convinsă că se poate”). Este bine să vă dați și numele, chiar dacă este pseudonim, atunci când scrieți texte interesante și în folosul comunității.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Va multumesc pentru apreciere, domnule „Boni”, desigur, n-am nimic de ascuns; Liana Alecu.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Cu gratitudine! Boni.

     Reply
 2. 2

  Puiu

  Și mie îmi place cum scrie Liana Alecu.I-am mai spus-o și când i-am citit articolul din 10 iulie,despre tăierea pădurilor.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Va multumesc, am vazut, domnule Puiu, am mai scris de atunci si alte texte, dar nu mi-au mai fost publicate. Astazi, de pilda, am scris despre Piata Trivale. Alaltaieri, despre eclipsa de Soare si Cometa Verde, dar nu au aparut.

   Reply
 3. 3

  Puiu

  Cred că este doar o scurta amânare.Mai așteptăm puțin.E bine că știm.”Argesul” apreciază valorile.

  Aveţi dreptate, e doar o scurtă amânare (câteva zile), cauzată de probleme din „bucătăria” noastră internă.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023