Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Denis

  …Și astfel s-a distrus amprenta istorică a uneia din cele mai frumoase clădiri interbelice ale Piteștiului. O renovare fără gust, grabnică, fără stil. Ai impresia că liceul a fost construit anul trecut. Halal!!!

  Reply
  1. 1.1

   Vladparaschiv778@gmail.ro

   Nu știu ce se va fi făcut în interior, dar dacă ar fi să califici după treptele scării de acces în clădire din CALEA BUCUREȘTI și după mâna curentă ce ajută la urcarea și coborârea acestor trepte, eu unul aș da calificativul NESATISFACATOR. Înălțimea acelei mâini curente te face să te gândești că ACEASTĂ clădire este frecventată numai de PITICI de 1,5 m inaltime sau de elevi de cls ZERO. Nu mai trebuie să te indoiesti de calitatea materialelor folosite în interior din moment ce acestă mână curentă ptr PITICI a fost confecționată din țeavă NEAGRĂ ordinară, vopsită vai mama ei de vopsea. Probabil că s-au desființat atelierele de NICHELARE sau , măcar ZINCARE din PITEȘTI.
   Această mână curentă, după aspect și după INĂLȚIME mă duce cu gândul la altă mână curentă de la scările ce coboară din cartierul PETROLISTILOR (TRAIAN) prin spatele COLEGIULUI ZINCA GOLESCU în str EGALITATII și care NU AJUTA în niciun fel nuci la urcarea, nici la coborârea acelor scări din cauza înălțimii inadecvate înălțimii unui OM NORMAL. Acele scări, că și acestea de la COLEGIUL ARMAND CALINESCU au fost făcute în regia PRIMARIEI PITESTI, conduse de un om de MARE ISPRAVĂ.

   Reply
  2. 1.2

   Nelu

   I-ați stricat tot aspectul! Fara ancadramente la ferestre. Pereti drepti din polistiren vopsit cu lavabila – cum sunt toate acum. La fel de urata ca Biblioteca maro. Utilitate? Nu mai e industrie ușoară în judet. Textila, cauciuc, f. pantofi au dispărut. Vanzaroare in moluri. Ala fără cravata e ctitorul?

   Reply
 2. 2

  Anonim

  politicienilor mai multa decenta cu ,,minunatele realizari” care sint facute din banii contribuabililor… nu am vazut ingineri sa iasa in presa sa se laude cu ce au realizat ei( masini , poduri, navete spatiale……) doctori sa iasa in presa ca au salvat vieti… muncesc cu decenta, isi fac datoria pt care sint platiti ..

  Invatati lectia bunului simt….

  Reply
 3. 3

  Daniel

  O mizerie de fatada: polistiren vopsit cu lavabila, fără ancadramente la ferestre. Industria usoara mai exista? Atfel, haina albastra cu camasa alba, imbracat ca de duminica. Hai, ca ești ieșit în lume, ai fost pe la conferinte, domnu’ cercetător de Uda!!!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Bună ziua!
  Doamnelor și domnilor, ce alegem aia avem.

  Reply
 5. 5

  Mișu Fotino

  Bună ziua!
  Doamnelor și domnilor, ce alegem aia avem.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Și când te gândești ca numai analfabeți intra și ies de acolo!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!