Related Articles

13 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Iată că Savu Gheorghe (tot n-am înțeles/priceput cărui domeniu de cunoaştere se revendică !?) aduce în discuție (pe site-ul ARGEŞUL !) o temă filosofică care a fost dezbătută cu aprox. 2300 de ani în urmă şi de Platon, în Dialogul de bătrânețe „Theaitetos”, mai ales, dar şi în „Parmenide” ,”Legile” ş.a. : „Problema Cunoaşterii în sine”(adevărate), reluată apoi de mulți , dar, clasic (strălucit) de Im. Kant („Critica rațiunii pure”-1784).
  Desigur, nu-l bănuim pe pseudoziaristul pomenit mai sus de vreo aprehensiune filosofică care să-l determine să-şi strice concediul împreună cu Pussyca …la munte şi la mare …ca odinioară Brigada Diverse (B.D.) a Miliției Capitalei, cu lecturi din marii filosofi (care, oricum, dau rezultate doar când le faci la timpul lor, de obice,i la tinerețe!) şi nici măcar cu preocuparea pt. studiul „Beția de cuvinte”(1873) al lui Titu Maiorescu, unde „Beția” respectivă n-are nici ea legătură cu „starea de… spirt”, continuă, a Pssycăi sau a unor comentatori „pro domo”(analfabeți funcționali) – nu-i numesc acum ,… oricum, „vor sări de sub duş”…direct pe site , la fel de ignoranți ca întotdeauna, dar cu o eclatantă …lipsă de idei !)…va urma

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Pai daca stii ca sar unii pe tine de ce mai scrii ma baiatule

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   Ai făcut tu la timpul tau pe cea marxist-leninista!

   Reply
  3. 1.3

   Anonim

   …,,vor sări de sub duș”…ai furat expresia de la unul (știi tu cine!) care ți-a zis odată că ,,sari ca proasta din baie”.

   Reply
 2. 2

  Argeșel

  Bă, ești prost! Las-o dracu’ de poleială culturală, ești bătrân și impotent. Dacă ai lătra mai puțin, te-am suporta cât de cât. În plus, ai și accese care te califică pentru stabilimentul/resortul (nou) de la Vedea. Scrii ca un apucat de streche, ai vedenii, cred că ai consumat mult la viața ta. Trăiești degeaba. Nu așa se face o critică documentată, constructivă. Ni se face scârbă când simțim câtă ură și venin ai în gușă. Față de tine, dl Savu este foarte bine pregătit în domeniile abordate, uman, patriot, sincer. Ignorant ești tu. Mesteci și amesteci la infinit niște noțiuni, multe copiate de pe net, asamblate strâmb intr-un mozaic delirant și te dai mare filosof. Ești depășit și decrepit, nu mai faci parte din prezent. Te bagi în seamă la multe articole, comentând fără nicio noimă. Te intoxici cu propriile umori. O jigodie ,,telectuală”. Zici că ai fost profesor și ai scris cărți. Doamne ferește! Ne este milă de tine. Pielea ta, tăbăcită de intemperiile și vicisitudinele unei vieți, se pare, trăită degeaba, nu mai face doi bani.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Se subînțelege că textul este o ripostă la comentariul căzăturii patologice de la poziția 1.

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Pune, fă , pocitanie nespălatăată şi bolnavă /purtătoare de SIDA , mâna pe săpun şi apă şi spală-te , nu mai visa că te ia şi pe tine „la ocazie” taximetristul Dincă … de la Caracal , că nu te mai bagă nimeni în seamă, pitică de gradină expirată, bătrână şi abandonată , că tu n-ai şcoală nici câtă vacanță a avut filosoful !
   Fomisto , n-ai bani nici pt. Pasta de dinți !

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Ooooo, ,,filosoful”, vaaaai, nu se poa’, autocaracterizare, narcisism! Ai dat în bâlbâială! Gata, stai cuminte că-ți cauzează la cap.

    Reply
   2. 2.2.2

    Anonim

    İa arată-ne bre, o carte scrisă de matale. Vin io în Prundu, s-o văz. Mai țâi minte fr-un elev, student, să ni-l arăți ca să ne spuie el ce și cum, dacă ai fost prefesor, cum te purtai, când s-a produs ,,declicul”. Ăăa, ce spui?

    Reply
    1. 2.2.2.1

     Boni

     Ce carte, domne. O fi vreuna de pe vremea lui Pazvante Chioru, șapirografiată, copiată sau compilată.

     Reply
 3. 3

  Savu Gheorghe

  În facultate Andrei Pleșu ne spunea că te poți sminti…filosofic. Citind primul comentariu, abia acum îmi dau seama ce a vrut să spună Pleșu.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Auzi,bre Savule, Pleşu, aşa cum o fi el (îngălat), nu (s-)a predat vreodată unor …”căprari de trupă”/grupați/trupeți de la Fane Gheorghi(di)u – f.f. (!!!) Parcă ai ăla de la Vălcea/(mitomanul smeo) !

   Reply
 4. 4

  marin

  Beția de cuvinte e caracteristică poporului nostru și mai cu seamă pentru zona de sud. Vorbim mult și facem puțin ca să schimbe lucrurile în bine. Mai moare un om, ne mai dăm cu părerea … dar nu se schimbă nimic. Asta e drama specialiștilor buni la toate …

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!