Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Este a nu stiu cata oara cand se aloca bani pentru cadstrare nationala dar niciodata nu sunt de ajuns sau sunt redirectionati dupa nevoi.Nu se va termina niciodata in timpul nostru aceasta activitate pt. ca nu este vointa politica.
  Oricum este o obligatie europeana sa stim ce si cum avem dar pina nu suntem impinsi de la spate de UE nu vom face nimic.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Intii de toate trebuie sa se faca lumina in documente deoarece multe titluri de proprietate au suprafete care se suprapun,sunt litigii in instanta cu sutele si nu se vrea sa se faca ordine pentru ca …,sunt titluri de proprietate gresite pentru ca nu cuprind si suprafetele indivize de sub condominii si se ajunge la nenumarate procese cu primariile si multe altele….

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Titlurile de proprietate care sunt incomplete sau gresite(nu contin suprafetele comune indivize de sub condominii)ar trebui sa fie refacute la cerere fara procese sau alte taxe, intr-un timp scurt, deoarece este relativ simplu de determinat de catre specialisti(sunt destui) desemnati prin acest program national sau desemnati de primariile localitatilor(pentru ca greseala este a primariei).Cladirile nu stau in aer si nu pleaca din locul lor.Este un nonsens sa pui in posesie un teren cu o cladire condominiu si sa nu pui in posesie si terenul de sub proprietate.A fost greseala voita sau nevoita dar trebuie rezolvata.Este simplu daca se vrea.
  Instantele sunt asaltate de astfel de procese care dureaza ani de zile si de multe ori proprietarii nu mai apuca sfarsitul lor.
  Totul este o chestiune de vointa politica si onestitate.
  Trebuie sa se dea o mai mare atentie proprietatii pentru ca dupa cum se spune dreptul de proprietate este baza oricarei oranduiri democratice capitaliste.
  Inca nu exista LEGEA PROPRIETATII care este legea de baza a societatii capitaliste spre care se zice ca tindem.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023