Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mai gospodari de Argeș, vad ca reparați doar DJ, dar drumul european de la granița cu Oltul pana la Pitești nu-l vede nimeni. Voi a-ți văzut cum arata acest DE pana la Craiova.!!!!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  703B trebuie neapărat.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Are dreptate d-l care a postat. DN 65 nu este in administrarea CNAIR si pe trondonul jud. Arges? Vad ca se modernizeaza drumul Izvoru-Mozaceni. Foarte important acest drum si foarte circulat? Drumurile judetene Catanele- Rociu , sau Lunca Corbului-Barla nu sunt importante si prioritare ptr. CJ Arges? Locuitorii din locslitatile deservite de aceste drumuri nu au dreptul sa circule civilizat? Nu sunt importanti ptr. PSD d-le Manzana?

  Reply
 4. 4

  Gogu

  Dar cel de la Mozăceni la Izvoru de ce nu este important? Pentru mine este foarte important! Și sper să se facă vreodată și DJ 702 F și DJ 503 ( că nu prea se mișcă bine deloc treabă) și DJ 508 ( la Buta), că nu e terminat și de vreo 2 ani se lucrează ( mai mult se stă) pentru vreo 3-4 km. Mai nou și DJ 659 e cam praf in mare parte, dar nimeni nu vede sau se face că nu vede. Tovarășii de la județ vin decât după voturi la deștepții din sudul județului, că ăștia știu decât să voteze culoarea roșie. Deci la noi, în Argeș, cred că avem cele mai praf drumuri județene din România! Și tot ei ne conduc dintotdeauna!
  La mai mare, stimați tovarăși!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Dj 702 F, între Slobozia AG și Răscăeti DB, pe când va fi asfaltat tiv. Mânzână?

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Despre Dj 702 F nu se amintește în bugetul CJ pe 2023. Dâmbovițenii au rezolvat pana la limita cu Arges de doi ani.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023