Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu va mai plimbati noaptea singur prin comuna pentru a face reportaje de front pentru ca faceti parte dintr-o categorie vulnerabila si ar fi pacat sa pierdeti emisiunile preferate de la Antene si Romania TV…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Cel mai tare bal mascat va fi alegerile din 6 decembrie. Mai ales ca si unele voturi vor fi mascate de liberali si de useristi ca doar nu s-au antrenat degeaba la alegerile locale.

  Reply
 3. 3

  marin

  Și eu cred că lucrurile au cam scăpat de sub control în materie de virus Covid! Suntem prea mulți pe fața pământului și în special bătrânii deranjează! La noi în țară, totdeauna suntem luați prin surprindere! Nu sunt paturi suficiente la ATI! De ce?! Cine e de vină?! De ce au plecat medicii din țară?! Acum au salarii foarte bune! Să se întoarcă!!

  Reply
 4. 4

  Vasile

  Cred ca nici nu mai contează cine sunt vinovații! Important e să aibă un plan de redresare cei care ne conduc!

  Reply
 5. 5

  marin

  Suntem îngrijorați pentru că economia țării e distrusă și viața noastră are un curs nesigur! Se iau decizii haotic la nivel înalt și nu ne putem împotrivi, nici dacă am fi solidari în piața centrală, dar apoi că nu suntem!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  2000 de ani de evoluție constantă …..
  Am ajuns să cucerim spațiul cosmic, să descompunem materia până la cea mai minusculă componentă cum ar fi protonul. Am reușit să creem viață în laborator.
  Și a ajuns un „virus” să comande cu omul ?🤔🤔🤔🤔🤔
  Și a venit acum, nu mult timp, după declarația crizei economice mondiale. Este probabil o coincidență. Sau poate depinde de faptul că, Jupiter sa aliniat cu Marte și sa apropiat de Venera care peste 200 de ani vor crea o eclipsă de soare.😊😊😊😊😊

  Reply
 7. 7

  Doru

  Vin vremuri grele!

  Reply
 8. 8

  Goargăș

  Comentarii corecte dar destul de cuminți. Ou sont les neiges d’antan?

  Reply
 9. 9

  Remus c

  Lucrurile au scăpat de sub control , acest lucru este clar . Majoritatea țărilor se confruntă cu aceast nimicitor virus, care din pacate , a devenit inamicul nostru invizibil. Un inamic care răpește suflete si care nu da încă semne ca ar vrea sa se oprească .

  Reply
 10. 10

  ionel

  Știe cineva până când se mai prelungește pandemia asta?! Nu e vorba că trebuie să ne spălăm pe mâini mai des, ci pentru că ne afectează psihic! E mai mult decât poate să scrie cartea de istorie: oameni morți, în saci de plastic, în sicriu închis, fără să-l vadă familia sau rudele pe cel care-a avut Covid! Slujbă fără parastas …

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Pana la pastele cailor cu acesti guvernanti

  Reply
 12. 12

  Anonim

  E necesar sa purtam mască ca sa ne protejăm sănătatea!!!!din pacate,la noi in instituție doar contabilul își permite să aibă mască cu filtre performante, scumpa in draci dar deh….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.