26 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Există un azil numai pentru dr. pensionari în juețul Argeş ?

  Reply
 2. 2

  Ziarul Argesul

  Pentru Anonim 1.> Nu ati inteles bine ce a spus dl. doctor in articol. Dansul a spus ca, de regula, imaginea pe care a avut-o pana cum despre azilurile de batrani a fost aceea sordida, pentru ca asta a vazut de-a lungul timpului in azilurile in care a vizitat bolnavii. Dar, cu mirare, spune ca a descoperit de curand ca exista si aziluri unde se poate trai decent… fara miros de urina, ci de levantica. Nu ca ar fi un azil special pentru doctori pensionari, cum ati inteles dv. Oricine poate alege sa locuiasca la azil, daca doreste, si daca are putere financiara sa plateasca taxele.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Domnule ziar ARGEŞUL, care…, ce scrieți dumneavostră mai sus, pe noi ne duce cu gândul la „speculațiile” şi „manipulările”(ordinare!) unor televiziuni de ştiri pt aplicarea (unii zic „neaplicarea”) unei măsuri de demitere a lui Aug. Lazăr , conform Evaluării şi Propunerii ministrului T. Toader şi care devine obligatorie pt. Iohannis (cf. CC !), iar acesta, acum, „dă din colț în colț” , ca să vadă lumea că „se agită” pt. „pretinii utili” !…
   În ceea ce priveşte „sugestia” despre anumite „aziluri curate şi îngrijite, dar costisitoare” pe care o faceți cititorilor „incomozi”, eu v-aş „sugestiona” că n-ar trebui să vă temeți atâta de condiția de azilant , mai ales dacă scrieți in continuare …”la ziar” ! Eu o să vă vizitez .

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.