Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Bătzu-n gard

  Perfect. Impecabil.
  Asa se ridica orașul.
  Ma plimbam prin centru prin martie. Soare, curat dar energii îmbâcsite. În aprilie pe final sau mai inceput, reiau plimbarea (mai rar ma plimbam ca ma deranja imbacseala amintita și lumea parca adunata din azile sau cârciumi) si constat brusc o schimbare. Când analizez, s-a dat drumul la micul paraias pe centru, amenajat spațiul verde, pe alocuri îmbogățit cu plante exotice, fântânile funcționale, parca si lumea altfel….. deh, in curatenie nu se simt bine toti. Am zambit….. acum ma plimb săptămânal.
  Bravo pentru inițiativa și ca ați adus o scena si in centru. Dl. primar Gentea, mi-ai dovedit, ești alt calibru. Sa ne vedem și cu stadionul făcut !!! Câteva sugestii:
  1. Dărâmați sau renovati ca în stilul fostului cinema București unde s-a făcut Filarmonica, actuala Casa Sindicatelor și ridicați o sala de spectacole de excepție si cu o capacitate de peste 2000 locuri.
  2. Dărâmați toată zona Centrul de Diagnistic, Spitalul Bălcescu, Oncologic….ca e horror și construiți un spital municipal la standarde internaționale cu Casa Asigurărilor de Sănătate, Centru de Diagnistic și Tratament și o Maternitate moderna ca în stilul Giulesti din București, cu fecundare în vitrio…adica d’astea mișto…… Nu de alta, dar peste drum e chiar strada Maternitatii. 😁
  3. Parcare subterana sub Piata Milea ca pe ăia de la Consiliu nu i-a dus capul sa pună in proiect.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!