02 martie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  dulceanu

  Secretarul general al M.A.I, Ion Stoica, a schimbat tactica față de feuda sa, așa cum este privită IPJ Argeș. Ca să nu-l afle ministrul Gabi Oprea, care oricum nu îl înghite, că pune piciorul neinvitat în Inspectorat spre a da ordine comandantului de paie Ionel Ispir (apropo, acesta din urmă e ironizat și chestorul de lemn după ce președintele Iohannis i-a refuzat avansarea la gradul de general), Nelu Stoica își invită pionii, mai nou, la vila sa de la Ștefănești. Așa s-a întâmplat și în Sâmbăta Paștelui, când domn’ Nelu l-a convocat de urgență la reședința sa de la Ștefănești pe comisarul Ispir.
  Ordin de zi pe unitate: sinecură la Ordine Publică pentru Nedelescu
  Cu creionul chimic după ureche, Ispir și-a notat sârguincios noua schemă de joc ce urmează a fi pusă în practică la simulacrul de concurs pentru postul de șef al Poliției Municipiului Pitești. Tot scenariul, spun cârcotașii, e gândit pentru a-i oferi drept sinecură lui Costeluș de pluș, cel cu neuroni de rumeguș (comisarul Costel Nedelescu, n.n) șefia Serviciului de Ordine Publică. Asta și pentru că domn’ Costeluș a fost dintotdeauna asistat social (în carieră, să nu înțelegeți altceva) de către Nelu Stoica. Bine, bine, vă veți întreba, dar ce legătură are concursul pentru postul de comandant la municipiu cu dorința asiduă a lui Nedelescu de a primi cadou postul de la Ordine Publică? Păi are, fiindcă, după cum ni s-a spus (deși nu credem că un secretar general al M.A.I s-ar preta la asemenea potlogării) scenariul e gândit din mai multe mutări. Actualul titular de la Ordine Publică e Marian Dorojan, numit cu împuternicire la comanda Poliției Pitești. Problema e că Dorojan nu vrea să se dea la o parte de unde este titular, adică de la Ordine Publică, iar lui Ispir îi este teamă să-l mute acolo cu macaraua pe Nedelescu, ca să nu intervină apoi DNA-ul.
  Permutări de doi luate câte trei: Mihai Dorin la Pitești, Dorojan la Mioveni și Mihalcea exilat la Ștefănești
  Prin urmare, se va organiza concurs la municipiu, la care se vor înscrie pupilul etern Costel Nedelescu, actualul șef al Poliției Ștefănești, Mihai Dorin și Adrian Marius Florescu, fostul șef al Poliției orașului Topoloveni. Concursul ar urma să fie câștigat de Mihai Dorin de la Ștefănești. Moment în care lui Dorojan îi va expira împuternicirea și se va întoarce la Ordine Publică. Numai că, la scurt timp, Dorojan va fi numit, tot cu împuternicire, la șefia Poliției Mioveni, pe care a mai condus-o și unde se simte ca peștele în apă, având oarece conexiuni cu afaceriștii din zonă. Și uite așa i se va face loc lui Costeluș Nedelescu la Ordine Publică, unde va fi numit cu împuternicire. Tot scenariul ar fi gândit, spun sursele noastre, pe de o parte spre a-i găsi o sinecură lui Nedelescu și, pe de alta, pentru a-l mișca pe incomodul Cristian Mihalcea de la Mioveni, ofițer care a deranjat în dese rânduri mafia transportatorilor. Mihalcea, care stă ca un ghimpe în coaste, atât grupării de interese conduse de chestorul Stoica, cât și a celei a cărei săgeată e adjunctul IPJ Argeș, Petre Ionițescu, ar urma să fie mutat la comanda poliției Ștefănești, pe locul lăsat liber de Mihai Dorin. Și uite așa se pune în practică „pohta ce-a pohtit” chestorul Stoica. Dacă nu cumva află între timp ministrul Gabi Oprea și-i zburătăcește sau DNA-ul și-i potcovește.
  (G.G.)

  Reply
 2. 2

  dulceanu

  daca a plecat toba pleaca si chestorul?
  de ce nu e transparent?
  de ce scrie ca prin propriile simturi cand avea la indemana un aparat autorizat?
  sau ploua si era greu de reglat sub firele de tensiune?
  nu ma mai mira nimic…..
  paote ca are dreptate ….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.