Înscriere creșă lat

Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dar „Autorizație” pentru tulburarea şi distrugerea proprietății private (locuințe ale cetățenilor care domiciliază în proximitatea „unităților de învățământ”respective) de către „cetele”de „elevi”/chiulangi (formate din minim 5 -8 membri) vezi „Colegiul Tehnic D. D. NENIȚESCU”… ,cine a dat ??!!
  Şi când „expiră aceste „Autorizații” ?!

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Uite că ,,ghilimelistul” poate să scrie și texte care, deși sunt ironice (chiar umoristice), au o logică și o coerență capabile să conducă la remedierea unor deficiențe.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Domnilor, am vorbit şi eu (personal) cu respectivul comentator şi m-a lămurit că respetivele „ghilimele” sunt obligatorii , ca „obstacole”/mijloace de apărare în calea hoților/plagiatorilor din facultăți, dar şi din presă (massmedia). Şi sunt mulți hoți/plagiatori !…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     E clar, am înțeles!

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      Cine să te reînțeleagă şi pe tine , biată Pussyca ?! La tine, când e „clar”, înseamnă că e de „neînțeles” şi când „înțelegi” şi tu , deja ceilalți dorm …demult !

  2. 1.2

   Anonim

   Doamna Flory , la sesizarea dumneavoastră,înregistrată la unitatea noastră , respectivilor factori de răspundere, li s-au emis mandatele, cu data de azi !

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Stimate domn (am vrut să scriu bă, că așa era corect), când am spus ,,e clar, am înțeles” nu trebuia să te ofuschezi, că era de bine, dar tu, știindu-te cu sticleți la cap, dar având și vagi urme de inteligență, ai înțeles ironia. Așa că reformulez: direcția Bălăceanca și lasă ziarul să respire un aer curat, nu-l mai infesta cu postări dese și aiuristice, aproape la fiecare articol. Ești penibil, ne produci greață!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Vă rog să nu-l mai certați pe ,,sticletele ghilimelist”, are nevoie de tratament de specialitate! Se va potoli în curând.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Tu nu vezi, pussyco, că ai murdărit şi aglinda de la baie (comuna L.C., satul Siliştea cu pruni) , pe unde produci …doar greață !?

    Reply
   2. 2.1.2

    Anonim

    Te ții gaia mațu de toți care îți lasă ție maruntișul lor ! Sora lu’ tața Guia,ai inverzit de atâta invidie (ciudă ) şi crapi de foame! .Fomisto, du-te că e o pomană azi …la tine la Podu Viilor !

    Reply
    1. 2.1.2.1

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!