5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Aveti dreptate, pitestiul este plin de cocalari de genul asta, pe Taxiuri, pe Maxi taxi , avem de a face cu tot felul de needucati, cu aere de idioti , grav este ca se inmultesc se copiaza unii pe altii…

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Nu le tin partea soferilor de la auchan dar de multe ori maxi taxi era aglomerat de parinti/bunici care doreau sa isi duca copiii catre anumite cartiere, diverse persoane certate cu igiena care foloseau acest mijloc pt a se deplasa etc.ingreunand accesul celor care chiar fac cumparaturi din acel hipermarket.. Faptul ca nu respecta clientii nu le ofera o nota buna.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Comportamentul soferului este foarte neadecvat,intr un cuvant …taran
  In ceea ce priveste Auchanul le dau dreptate pentru ca acele microbuze sunt arhipline .Cu ele trebuie sa circule atat angajatii cat si clientii.
  Mi se pare absolut normal politica lor.
  E ca si cum te ai duce sa alimentezi la o benzinarie si platesti la alta.

  Reply
 4. 4

  dolymanea@yahoo.com

  Asa o fi politica celor de la Auchan…dar…de ce oare nu ne punem intrebarea ::””de ce s-s suspendat autobuzul pentru Auchan-Metro-Carefore???”””” de ce oare nu face Primaria Pitesti transport ( si cu bani..hai sa zicem) catre aceste supermarketuri???? Si ma refer la toate cartierrele..nu numai pe bulevardul principal…ca sint destule blocuri si in Popa -Sapca, si pri Tudor Vladimirescu….De cind este primar Ionica nu a facut decit un singur lucru…a demolat pietele din Gavana si trivale …in rest..ZERO petnru Pitesti…ZERO….

  Reply
 5. 5

  Anonim

  S-a fus faima pe toate meridianele Globului de „cavalerii” din Blocul COREMI care s-au plictisit de pensii „sociale”, de transportul „gratuit”pe autobuzele Publitrans, de prostituția fetelor „colorate” pe care ei şi ele (trimişii lui Bulibaşa !) le păzesc tot timpul cât „produc”(„24 din 24” , mai ales în cartierul -supranumit-„Prundu”), de traficul de „gunoaie” cărare cu cârca tot „24 din 24” etc etc. !!!! Vai de noi !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.