04 iunie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ar trebui să precizați că angajații cu studii superioare care spală pe jos la Fortuna, nu au pile, relații și bani pentru a se angaja.
  Știm foarte bine cum se fac atât angajările la Stat cât și în privat. Da aveți dreptate sunt și privați care te angajează fără pile, dar aceștia vor să răstorni pământul pe salariul de nimic. Și vorba ceea decât să muncești pe gratis, mai bine stai pe gratis.
  În Concluzie, ai bani, pile, relații și te pricepi și la ceva corupție rezolvi problema și ești declarat deștept.
  Nu ai, nu dai și în concluzie ești prost.

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   De luat aminte!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Observ cu regret ca in continuare pentru politicieni problema Romaniei este numarul studenților și nu proasta gestionare a economiei, infrastructurii, învățământului sau sănătății! Avem nevoie de oamenii fara studii! Pentru ca acestia sunt cel mai usor de prostit! Vad ca nu reușiți să ieșiți din această paradigmă a neocomunismului! Peste tot in lume poti face o facultate asta nu.ti garantează postul de procuror sau avocat! Păcat ca politica se tot amesteca in sanatate si învățământ! Mergeți la o facultate, învățați si nu o sa va para rau! Indiferent unde o sa lucrați sa nu uitati ca educatia nu a omorât pe nimeni! Este singura soluție sa nu ne întoarcem la trecutul odios al comunismului! Imi pare rau ca se publica astfel de articole!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.