26 octombrie, 2020
ad

Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Doctorul

  Ceea ce curios e faptul ca romanul tine cu dintii de ograda lui, dar de bunurile tarii nu are niciun habar, nu-l intereseaza padurile, pamantul, petrolul, gazele, aurul de la Rosia Montana. Oare cand va intelege ca ograda lui depinde de toate acestea?

  Reply
 2. 2

  Dora

  MULT ADEVAR IN CELE CE SCRIETI! APIA ANUL ACESTA NU A DAT BANI, TOCMAI PENTRU A-L DETERMINA PE BIETUL FIERMIR ROMAN SA RENUNTE LA PAMANT. lIPSA BANILOR PENTRU FERIMIERI FACE PARTE DINTR-UN PLAN BINE TICLUIT

  Reply
 3. 4

  Puiu

  Cu toată dragostea, vreau să vă ajut puţin ,doamna Dora, fără răutate şi fără ironie :
  FERMIER,s.m.proprietar sau arendaş al unei ferme. Sunt convins că ştiaţi… dar din cauza vitezei. Şi mie mi se întâmplă. Sper, să nu vă supăraţi!

  Reply
 4. 5

  ELENA DELIA DUMITRICA

  Poate ca monseniorii astia care au vandut aproape tot din tara noastra stiu prea bine ca „Vesnicia s-a nascut la sat.” .Tocmai de aceea ne rapesc vesnicia, ne rapesc cele mai precise repere nationale, ne induc o „dementa colectiva” (grea sintagma, dar reala!), ne abandoneaza intr-o vremelnicie a populatiilor si nu a popoarelor, cum spune autorul.Populatiile nu au o istorie proprie, ci sunt mentionate ca detalii in istoria popoarelor.Oare un popor atat de vechi pe continent sa se piarda in favoarea unor triburi?A unor hoarde de migratori?Pai, pana urma, ce sunt germanii?Dar francezii? Dar englezii?Dar popoarele nordice? Dar slavii?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.