Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia Dumitricāa

  Imi gasesc greu cuvinte, domnule editorialist! Acel invatator a privit cu muuuulta incredere societatea romanesca dupa ’89. Apoi a inteles ca libertatea castigata a fost doar o situatie favorabila de a se putea informa mai bine ca inainte; cu tot ce, probabil, a citit, ca multi altii, nu a putut schimba nimic in Romania lui Iliescu. Am gasit multe informatii ascunse, ne-au crescut aripi (unora in mod exagerat…), ne-am facut planuri de viitor, am sperat intr-o revenire a Romaniei la ceea ce a fost inainte de instalarea comunistilor la putere. Adica la timpurile in care aveam REGE, respect, demnitate, cultura, justitie (cu mici exceptii). Nimic din toate acestea. Nici nu se putea altfel: capii „revolutionarilor” erau fosti securisti, oameni ai sistemului si ai intunericului. Imi aduc aminte la ce rusine nationala ne-a expus rânjitul de Iliescu atunci cand a dat ordin ca Regele sa nu fie primit in tara. Tara lui, adica tara Regelui, in care celalalt e doar un flotant cu drept de vot. In timp ce Iliescu va aparea pe o pagina neagra a istoriei noastre la loc de cinste langa cel pe care l-a slujit cu obedienta, Regele isi va pune pecetea pe acele pagini care ne definesc identitatea nationala: istorica, geografica, culturala. Dumnezeu sa-l aibā in paza in lumea celor drepti, unde isi va intalni sotia, mama, bunicii, verisorii si unchii, ilustri inaintasi ai poporului român.

  Reply
 2. 2

  Elena Delia Dumitricāa

  Erata: cuvintele

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Mulţumim pentru comentariu.

   Reply
 3. 3

  George Olteanu

  De curiozitate, o să caut în colecţia de la BJ Argeş ce titra presa referitor la expulzarea familiei regale la începutul anilor ’90!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  1.Daca AICuza nu ar fi fost indepartat ilegal de la conducerea proaspatului stat roman, vreti sa spuneti ca noi am fi vorbit limba rusa ? Uitati ce au facut domnitorii romani ( nu straini) pentru tarile romanesti ?
  2.Poate ca regele Carol I si Ferdinand au facut ceva pentru Romania.Dar , Carol al II lea si Mihai , ce au facut deosebit pentru Romania , de ii omagiati atat de mult?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!