Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Elena Delia

  Si totusi, in Arges, avem la Antidrog multe cadre deosebite. Ei fac filaje, interceptari, pande si orice le sta in putinta ca sa dizolve aceste grupuri criminale; sunt oameni dedicati meseriei, asta e clar, lucru care se vede si in statistici, conform carora Argesul ,ca judet de tranzit, are mai putini consumatori decat alte judete. E clar ca este si meritul acelor oameni care le stau pe urme si care nu le dau prea mult spatiu. Dar ce ne facem cu aceia care au luat-o deja pe cai gresite? Mai ales elevi de scoala primara si de liceu… Ei au neaparat nevoie de asistenta, din toate punctele de vedere, tinand cont ca, aflati la aceasta varsta, nu (prea) au discernamant si ca devin, astfel, vulnerabili.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   De urmărit acest subiect.

   Reply
 2. 2

  Puiu

  Printre persoanele cele mai afectate de dispariţia presei scrise se-numără şi soţia mea.Nu este dată să nu declare, atunci când citeşte ziarul, ceva la modul: ” Nu este nimic mai relaxant şi mai plăcut ca atunci când stai întinsă-n pat şi citeşti ziarul care îţi gâdilă nările cu mirosul de cerneală proaspătă.”Da ,zic,dar şi negreala de pe mâni?! „Asta se spală, dar unele fapte, pe care le citesc aici, nu le mai spală nici apa de pe Dunăre!”
  Nu fac imprudenţa să o întreb ce citeşte, pentru că ştiu foarte bine ce fapte condamnă, şi ea are un spectru mai larg ca mine. După o perioadă scurtă, sau mai lungă de tăcere vine şi întrebarea ei către mine, luată cu copy-paste de la dumneavoastră.
  Încerc să-i răspund aşa ,mai conciliant, dar citesc în ochii ei răspunsul care ar mulţumi-o: Măi, la inceput şi-au urmărit propriile interese, acum nu mai pot redresa situaţia.
  ŞI noi , noi ce facem ,pentru că nu suntem aşa bătrâni? Îmi dau seama de greutatea răspunsului şi ce schimburi de replici ar fi între noi. Ridic ţărăneşte din umeri ,şi tac, dar mă gândesc şi la soluţii, cu toate că nu mă întreabă nimeni, dar să le am la vot.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Mulţumesc pentru comentariu!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!