Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Stati linistiti ca nu o sa raspunda nimeni , ca de obicei vinovat e mortul. Daca au avut ei nesimtirea crasta sa o declare de covid si sa le-o dea in sac cu toate ca avea schema completa. Sau atunci sa numai acceptam vaccinuri daca dupa 3 doze faci forma ceea mai urata si mori!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Sa ne ferească d -zeu de spitale .Nu interesează pe nimeni DC mai poți. Sa tragi pina îți iese sufletul .Când te îmbolnăvești te umilește parca nici nu ai fost colega lor .Păcat pleacă oameni care puteau sa trăiască sa aline suferință pacienților.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Spunea cineva că pandemia este mană cerească pentru cadrele medicale, pot astfel face orice și nimeni nu-i trage la răspundere pentru ca nu pot fi controlați. Ca si la Spitalul judetean. Soțul meu a fost internat cu insuf.cardiacă anul trecut, a stat 4 ore la urgență, iar când a fost dus pe sectie la Cardiologie(ora 0:00) nu a primit toată noaptea nici un tratament, medicul de gardă de pe secție nu s-a deranjat, doar infirmiera intra din când în când să vadă dacă mai trăiește. Dacă ești la pat nu te șterge nimeni pe față și mâini, cana de băut nu se spală, îți dau să bei și să mănânci puțin iar pampers-ul este schimbat astfel o dată la 3 zile. Si astfel bolnavul face și o infecție nosocomiala care suprapusă peste boală grăbește decesul.Nu mai vorbesc de aroganța unor medici( dr. Danulet) și asistenți care sunt deranjați când întrebi de pacienti. Ca sa fie acoperiti te anunță de la inceput de moartea bolnavului. Și nu vor să transfere bolnavul la alt spital, ca drept al lui( conform legii pacientului) la accesarea celei de-a doua opinii medicale. Nu se compară cu modul de tratare de la București, de exemplu, de la Spitalul Universitar. Dacă personalul medical de la Judetean nu a avut grijă de o colegă, noi, cei de rând ce să mai zicem? Precis ca dacă ajungem aici, nu știm dacă mai ieșim în viață, că scuza la neprofesionalism si nepasare este covid-ul.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!