21 septembrie, 2019

8 Comentarii

 1. 1

  Vasile Sima

  Îl felicit pe preotul Panciuc pentru curajul său. Să faci 7 copii…acest om trebuie dat exemplu întregului popor pentru că dacă l-ar lua și alții drept model, ar crește sporul demografic. Deși mă dor picioarele, la vârsta mea e normal, duminică merg și eu la Ștefănești. Haideți să fim cât mai mulți, să-l felicităm pe preot și preoteasă. E un eveniment istoric pentru acest oraș și aș vrea să văd implicarea autorităților. Să fie acolo polițiștii rutieri să dirijeze circulația, să fie Jandarmeria pentru a nu fi incidente, să fie Poliția și SRI pentru că nu se știe cine se poate infiltra în biserică, Doamne ferște, ați văzut ce se întâmplă în alte țări unde sunt atentate împotriva creștinilor. Pe de altă parte, invitaților trebuie să li se facă o primire pe măsura valorii lor, sunt trei arhiepiscopi, doi minstri…Va fi o zi memorabilă, sper ca primărița Ioana Dumitru să fie o gazdă bună.

  Reply
 2. 2

  P. Istrati

  Acest preot deosebit ar trebui să activeze într-o biserică din centrul Piteștiului pentru că acolo unde este el, la Stefănești nu sunt mulți credincioși. E strigător la cer, în bisericile din centrul municipiului sunt preoți care au un copil, maxim doi, iar Panciuc care are atâtera greutăți, atâtea guri de hrănit, nu are loc…De ce nu se judecă lucrurile așa la episcopia de la Arges? Cum îl ajută ierarhii pe acest preot-model care crește șapte copilași?

  Reply
 3. 3

  Cititor

  Si preotul paroh din Valea Mare Zavoi, parintele B. C. are 5 copii. Copiii sunt foarte frumos educati, participa la toate slujbele de la biserica. O familie care merita tot respectul !

  Reply
 4. 4

  Chestii Socoteli

  Nu vreau să supăr pe nimeni dar ce e mult (material publicitar) strică! Altfel, să-i trăiască, sănătoși și norocoși!

  Reply
 5. 5

  George Ionescu

  Știu că domnul Calinic, episcopul, dă medalii pentru diverse merite. Au primit mulți preoți, se numește Crucea lui Neagoe Basarab sau așa ceva. DE CE NU MERITĂ ȘI PĂRINTELE PANCIUC UNA? Ar însemna că-l apreciază și așa l-ar da exemplu pentru lți preoți dar și pentru credincioși în general. Are cineva curaj să-i transmită dlui Calinic acest mesaj?

  Reply
 6. 6

  Un om simplu...

  Hristos a inviat!😇
  Iată ca Bunul Dumnezeu binecuvântează din nou familia preotului Alexandru Panciuc prin cel deal șaptelea înger din familia sfinției sale! Sa va trăiască toti îngerașii și sa va bucurați de ei si ei de dumneavoastră! Chiar dacă parintele a trecut prin multe greutăți (unii colegi invidioși și lacomi) iată ca Bunul Dumnezeu arată încă un semn pentru a vedea credinta și smerenia lui adevarata! Chiar își merita funcția de inspector in ajutorarea tuturor oamenilor nevoiași,iar exemplele sunt fffoarte multe si de tot felul!Amintim totuși pentru ca merita: reconstrucția casei arse a unor oameni nevoiași din Merisani,alți oameni de la Bradu prin nenumărate drumuri la spitalele din București și din tara,alt om este chiar un coleg nevoiaș de lângă biserica Sfantul Ioan ,al exemplu sunt nenumăratele ajutoare la foarte mulți oameni nevoiași prin alimente,haine,medicamente,materiale construcție si chiar bani iar exemplele sunt mult și mult mai multe vizavi de mulțimea de fapte bune, toate intru Domnul! Parintele Alexandru Panciuc chiar merita sa fie purtător de crucea lui Hristos și ne-am bucura dacă IPS Calinic ar binevoi sa i-o dăruiască si mai ales să slujească mai aproape de familia lui la biserica sfinției sale de suflet : Biserica Sfantul Ioan (din gura Trivalii)! Mulțumim prea cucernicului părinte inspector Alexandru Panciuc pentru inca un exemplu sfânt ,in balanța mantuirii! Sa ne trăiți părinte și sa nu ne lăsați la greu căci noi oamenii simpli și smeriți (doctori,ingineri,academicieni,colegi) va vom sprijini oriunde veți merge!La mulți ani!Blagosloviți și iertati!🙏🙏🙏

  Reply
 7. 7

  Vronski

  Sunt de-a dreptul revoltat despre felul în care, cei care au scris înainte, și mai ales redactorul care l-a făcut vedetă pe preot, pun problema. Păi de ce trebuie acum declarat Cetățean de Onoare al județului, de ce trebuie să primească nu știu ce medalie, pentru ce? Că a făcut copiii? A salvat vreun om de la moarte? A sponsorizat vreo operație grea? Și-a donat vreun rinichi? A sărit în apă și a salvat ded la înec vreun semen? Ce-a făcut domne omul acesta așa important, de trebuie să se scrie despre el în ziar, să fie premiat, elogiat, pentru ce? Acum 50, 100 de ani, era normal ca femeile să facă mulți copii. Mai sunt cazuri și-n vremurile noastre, pe la țară mai ales. În plus protestanții, adventiștii, penticostalii, la fel, fac mulți copii. Care-i problema? De ce trebuie lăudat acest preot, chiar nu pricep. Hai să-l alegemn senator sau deputat, hai să dăm o funcție mare doar pentru că nevasta lui face copii. Nu înțeleg ce gândire au cei care au scris până acum mesaje.

  Reply
 8. 8

  Virgil Savu

  Multă răutate au cei care au scris înainte. Părintele Panciuc, chiar este un om deosebit dar instituțiile locale, autoritățile, episcopia nu știu să-i aprecieze valoarea. Ar merita scris mai mult în presă despre el, să fie așa cum s-a zis, un odel pentru întreaga societate. Avem teva posturi tv locale, de ce nu-l invită în studio nicio televiziune?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.