Înscriere creșă lat

Related Articles

16 Comentarii

 1. 1

  Costel

  Bine ca ne am trezit la realitate….

  Reply
 2. 2

  Maria

  Aroganta si nesimtirea liderilor PSD a facut ca, candidatul lor sa piarda alegerile.
  Unul tragea cu mitraliera, altul se pisa pe Diaspora si implicit pe alte cateva milioane de romani, rude cu cei plecati.
  Valeca si Gentea nu au multumit nici macar pe electoratul PSD. Numai pile, relatii aranjamente de culise, furturi din bugetul statului…cu asta s-au ocupat pesedistii.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Din păcate, ai dreptate ! PSD-iştii „s-au ocupat” cu exact ce au aşteptat să aibă prilejul să facă şi „liberalii”(„capitaliştii lui Iohannis”!) din prima clipă a guvernării lor (de la instalare !)…Desigur, te numeri printre miile (zecile de mii) de „liberali” oprtunişti & fripturişti care aşteaptă/aştepți/sper’mata/…o FUNCȚIE… de la Stat (o sinecură „galbenă” !) de care , apoi…să tii cu dinții (noua dantură !)…de „porțelan” !

   Reply
 3. 3

  Marian

  Dupa trei decenii de ciuma rosie, argesenii intra in sfarsit in lumea civilizata. A fost un somn greu care a pus pe butuci economia, a stimulat accesul in administratie a unor retardati si a trimis in neant importanta unor proiecte importante. Argesul intra in perioada de convalescenta fara autostrada Pitesti Sibiu, cu padurile defrisate, cu un Pitesti devenit un kitsch mizerabil, cu o adunatura de scursuri pe post de administratori, cu arborii taiati, plin de gropi si multi, multi prosti. Asta nu inseamna ca liberalismul argesean este vreo inovatie dar macar ofera o alternativa pentru ceva ce a fost infiorator. Modelul Pitestiului ar trebui sa fie Oradea pentru ca acela este cel mai reusit exemplu de administratie publica eficienta. Nu exista inca o solutie pe termen scurt fata de asanarea prostie. Aici este mult de lucru si ma tem ca va mai dura cateva generatii pentru ca oricat de greu ne-ar fi sa acceptam o pondere importanta este alcatuita din prosti.

  Reply
 4. 4

  Dora

  Argesul a facut proba unei maturitati care poate fi comparata ,respectand proportiile, doar cu actul de la 22 decembrie 1989. Este masura reactiei fata de un sistem mafiot si a unui dezastru care a costat judetul peste 100 de miliarde de dolari in acesti treizeci de ani. Sunt cifre care se vehiculeaza in statisticile americane pe care Camera de Comert o face in legatura cu potentialul economic si investitional al fiecarui stat unde exista interes pentru acest lucru. Aceasta suma reprezinta echivalentul reconstructiei oraselor Hiroshima si Nagasaky cu singura diferenta ca acestea au fost distruse de bombe atomice si nu de propria natiune. Planul de reconstructie si dezvoltare a Argesului va fi un proces de durata care trebuie sa inceapa sa-si produca efectele inca de anul viitor odata cu scoaterea in afara jocurilor politice a ciumei rosii din administratia locala. Pentru cei care nu sunt la curent cu absenta investitiilor americane in Arges este ca nu au existat parteneri de discutii si nici interes fata de acest lucru. Toate, dar absolut toate intentiile de investitii s-au lovit in primul rand de specula vanzarilor de terenuri care la o analiza detaliata sunt detinute strategic de oamenii din PSD. Argesul a supravietuit datorita Automobile Dacia si a vanzarilor la negru a padurilor din nordul judetului. Orice zi cu actuala administratie PSD-ista costa Argesul 1 milion de dolari, bani care reprezinta masura speculei si a coruptiei generalizate. Aceste sume lovesc in societate si genereaza toate dezastrele care astazi se vad la tot pasul. Iesirea acestui judet din zona controlului mafiot dupa trei decenii de uzurpare a legii ofera un nou rating zonal si prin accesul noilor forte politice pregateste terenul pentru reconstructie. Argesul are nevoie de un plan Marshall insa va avea nevoie de un lider gen Adenauer. Nu vad in acest moment nicaieri in dreapta esicherului politic argesean o astfel de personalitate insa cu siguranta acesta se afla undeva printre tinerii care au intors soarta acestei regiuni. O solutie ar fi un contract de management al administratiei cu un om scolit sa faca acest lucru in Occident si care ar urma sa fie mana dreapta a celor care vor conduce anul viitor acest judet. Un contract pe patru ani cu un plan strategic bine fundamentat si rational bugetat ar crea premisele unui aflux de investitii si o imbunatatire radicala a calitatii vietii de aici. Noua administratie de la Pitesti va trebui sa gaseasca solutiile pentru a acoperii imensa gaura de zeci de milioane de euro din bugetul local facuta de incompetenta celor care inca se afla astazi in libertate.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Vai, vai, vai, stai să(-i) vedem. Mai vorbim peste 3 ani. Autostrada Pitesti-Sibiu, de exmplu, va fi tot în stadiul de proiect (nu ține de noi, se știe, și nu cred că ăștia de dreapta vor avea curaj, la cât de servitori sunt). S-a văzut ce au făcut ,,galbenii” pe vremea de tristă amintire a lui Mircea Andrei. Atât timp cât administrațiile vor fi împănate de oameni politici și va rămâne în vigoare sloganul ,,ciocul mic și joc de glezne, acum noi suntem la putere” inventat de o deșteaptă a dreptei, zicerea interbelică și mai dinainte că ,…..noi rămânem tot ca proștii” va fi valabilă și azi.

   Reply
   1. 4.1.1

    Argeșel

    Asumat, ca să nu avem vorbe.

    Reply
  2. 4.2

   Anonim

   Cu asemenea păreri şi „soluții” salvatoare pe cine ai mai blagoslovit tu, „Dora”, şi de ce nu-ti vedem chipul în filigran pe bancnotele de 100 & 500€ pe care le soliciți pt. fiecare „şedință” de aplicat ventuzele pe grumazul bieților bătrâni piteşteni deja împovărați de atâtea taxe, impozite & prețuri „administrate” de politicienii de toate orientările ideologice la nivelul județului Argeş ? Apropo, dacă tot te vrei „reformatoare” la nivel de mun. Piteşti , care este Programul liberal de guvernare la nivel național şi local (Argeş/Piteşti), măcar pt. 2020 (chiar vrem să-l studiem !) ?!… Ştii ceva , n-ai vrea tu să ne mai …scuteşti de „poveştile” tale de …”capitalist/ă” cu slujbă (sinecură)…la Stat din banii munciți de noi, „proştii” PSD işti ? !…Nu cumva, ar trebui să vorbeşti despre ce cunoşti tu, adică … „palavrageli”…de la TV „de ştiri”?!

   Reply
  3. 4.3

   Anonim

   Ce seamănă rândurile („adunatura de cuvinte” fără sens !) din comentariile semnate… „în travesti” de „ziarişti…pârâți”… cu state vechi (!?)…din aşa-zisa „presă locală”/ cu, de fapt, „producția” unor poete/poeți ratate/ratați …în alcoolism (provinciali „sfrijiți”…cu nasul mare) de talia lui…Mircea Baniciu (din anii 1980) si comunismului…multilateral dezvoltat şi umanist… „a lu’ TOVARĂŞU”… (nea Nicu), care şi el era…în sinea lui…un liberal…”cu sufletul” şi care a iubit Piteştiul şi ARGEŞUL, împreună cu tovaraşa…academician-doctor-inginer-mamă iubitoare …de Putere politică de tip „central/centralist-democratic”/Dictatură …a proletariatului/stăpân/”proprietar-producător & beneficiar” etc. (!?!)

   Reply
 5. 5

  Cristina

  Valeca, Georgescu si Gentea…..DEMISIA.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Hai să așteptăm alegerile parlamentare!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Nu as fi crezut niciodata ca avem atatia tampiti in judetul asta. Niste retardati care se vor trezi abia dupa 6 luni de guvernare liberala. Daca se vor trezi!

  Reply
  1. 7.1

   Sonia

   V-ar conveni ca cealalta parte sa spuna asa ceva? Fiecare voteaza cu cine considera de cuviinta. Apropo, stie cineva de ce nu mai este online Curierul zilei ? Nu reusesc sa-l gasesc.

   Reply
  2. 7.2

   Rizea Ionut

   Ce sa zic….ramai in istorie un anonim de comunist.

   Reply
   1. 7.2.1

    Anonim

    Rizea IONUTZ-cel Mare-Viteaz şi Sfânt!…”Hai, mai dă-o în aia a …ma’si” !…

    Reply
 8. 8

  Anonim

  Tot felul de „CIUDAȚI/CIUDATE” fără personalitate conturată (adică, fără caracter & cultură civică/istorică asimilată/e la nivel individual-„submediocri”/ mici-„îmburgheziți” provinciali „de islaz”, toți cu LEAFĂ …din sinecurae/”servici”de la statul condus de PSD/, dar ei clamând/urlând, azi doar,că au fost , sunt şi vor fi … „LIBERALI(capitalişti!) cu Sufletul”, cum au văzut ei pe Mitru Moț „comunist”…în filmul „Setea” dupa Titus Popovici-OPORTUNIŞTI şi pradă temperamentului lor dezechilibrat/coleric/dezolanți prin lipsa de idei, rătăciți printre filmele de propagandă (destul de bine realizate, având mare „impact” asupra unor „fii ai ploii” ca ei !) îşi dau cu părerea în cap unul aluia, ca la …cârciumă, despre PSD care i-a băgat şi pe ei în…Europa ,* dar nu să fie slugi & sclavi, ci CETĂȚENI europeni demni de Drepturi şi Obigații care incumbă CETĂȚEANULUI dintr-un Stat DEMOCRATIC & CONSTITUȚIONAL .Alegeri au fost şi vor mai fi !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!