Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Jonny

  Un articol metafora foarte inspirat.

  Reply
 2. 2

  arsenie Boca

  Astãzi este greu sã ne pronuntam în privinţa lui Marx fãrã sã cadem în capcana de a-l considera autorul moral al crimelor comunismului. Marx a polarizat admiraţia şi furia tuturor, fiind în acelaşi timp eliberatorul celor asupriţi şi profetul mincinos speculat de tot esicherul politicilor de la stanga la dreapta (Engels era filantropul sau). Este deasemenea complicat sa ne imaginam ca ar fi atatia arbori ramasi neatinsi, suficienti pentru ca fiecare sa ne construim o Arca a lui Noe cu care sa trecem diluviul comunist. Articolul dvs. este valoros in primul rand pentru ca vine sa corecteze erorile unui sistem construit despotic. Am apreciat acea introspectie legata de spaimele bustului acestui evreu convertit la evanghelism apoi la un ateism infect precum si reconsiderarea efectelor acelei butade generate de timpurile negre ale anilor 1950. Marx este luntrea cu care Lenin si-a construit scenariul iar Stalin l-a aplicat , Hrusciov la asimilat, Brejnev l-a inarmat, Andropov si Eltin definitivand dezastrul unui imperiu la rascruce de drumuri. Prefer sa nu discut despre Putin , ci despre bustul neterminat al lui Nicolescu. Putzin a lipsit societatii argesene sa nu risipeasca tone de bronz pentru ca miile de busturi ale Vecinului Costica sa odihneasca in fiecare catun. Si acum i se inchina prea multi idioti obedienti pentru ,,binele,, oferit Argesului si Muscelului in perioada in care bantuia nestingherit calcand in picioare legea. Acest individ abject, incult si dominat de o rautate infernala, a avut grija sa aplice regulile invatate de Securitate in America de Sud cand impreuna cu o alta dejectie cu nume de ovina vindeau marca Dacia prin Columbia. De fapt domnule Savu, nu barba lui Marx trebuie sa va sperie, ci mustacioara Vecinului Costica. Daca Europa devine o gubernie ruseasca, acest articol va va trimite automat la esafod

  Reply
 3. 3

  Toto

  Îmi amintesc de momentul când am fost făcut pioner, am fost suit pe o scena care avea forma de arca, cineva a venit după catarg, un fel de perdea, cu cravata de pionier. A fost frumos siimpresionant

  Reply
 4. 4

  ION

  Marx a emis o teorie.
  Probabil că nu teoria a fost greşită ci punerea ei în practică a fost plină de erori.
  Nu Marx a prevăzut în teoriile lui înrobirea şi uciderea intelectualităţii, nu el a prevăzut minciuna şi preacurvia sistemului.
  Astăzi suntem conduşi tocmai de copiii celor care au pus în practică teoria marxistă.
  Drept urmare nu trebuie să ne mire rezultatul.
  România este pe ultimul loc în lume tocmai datorită politicienilor marxişti care ne conduc şi ne asupresc. Nu românul de rând este leneş, ci el este scârbit de nedreptăţile şi nelegiuirile din jurul lui.
  Este adevărat, la acest moment arca este stăpânită de sistemul mafiot, cei care s- au împotrivit au fost aruncaţi peste bord şi nu în luntre ci direct în apă.
  Crimele sistemului din ziua de azi sunt şi au o dimensiune mult mai mare (cu efecte pe termen lung), faţă de cele din perioada dinainte de 90.
  Practic cu aceiaşi „comunişti” s- au reuşit performanţe mult mai bune din acest punct de vedere.

  Reply
 5. 5

  ILIE

  Arca românească nu este a noastră şi ea poate fi numită şi ARCA HOŢILOR = ARCA ESCROCILOR= ARCA POLITICIENILOR
  Românul de rând nu mai sărbătoreşte 1 Mai muncitoresc, că este rupt de atâta muncă, gol în buzunare, plin de nedreptăţi şi scârbă.
  Muncitorul român fie el fără studii sau cu studii superioare nu are ce să sărbătorească, poate doar sărăcia, durerea şi neamul
  De sărbătorit, mai sărbătoresc doar cei din ARCA mai sus menţionată, că au şi de ce:
  – au înrobit poporul.
  Ce n-au reuşit, turcii, tătarii şi ruşi au reuşit o mână de politicieni hoţi.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!