Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Vasile

  Fotoliile moi sunt vremelnice! după aceea caută alte fotolii!

  Reply
 2. 2

  Vlaicu

  Moldova s-a apropiat de Germania (!), pentru că de fapt Germania are un interes mai mare ca Moldova în contextul aderării la UE. Altfel Moldova ar păstra fidelitatea față de Rusia, din considerente economice și militare.

  Reply
 3. 3

  Andrei

  Multe cozi de topor!! Prima coadă de topor a fost făcută dintr-un copac. Apoi, după ce a devenit utilă, securea aceea prin coada de topor, a început să taie copacii din pădurea de unde a fost luată.

  Reply
 4. 4

  marin

  Nu mai iese niciun politician in stradă! Si așa, nu-i mai ascultă nimeni!

  Reply
 5. 5

  Titi

  Teoretic avem o cultură frumoasă, cu influențe din Orient și Occident, dar în fapt, stăm cam rău la capitolul aplicarea valorilor culturale!

  Reply
 6. 6

  Lia

  E viața noastră grea, dar bine că trăim, comparativ cu cei care au mers la medic și au fost expediați acasă în saci de plastic … și fără să fie îmbrăcați măcar! fără să fie recunoscuți de rude! Și nu e nimeni vinovat de atâtea crime și atâta cruzime! Asta e istoria țării noastre peste ani!!

  Reply
 7. 7

  Victor

  Mai trece o generație, care se stinge câte puțin în fiecare zi, pentru că incomodează cu vârsta …și nu vor mai fi decât în manual legăturile cu glia strămoșească. Vine o generație cu valori europene mai mult decât valorile culturale proprii și cam asta e globalizarea! Păcat, un popor fără o cultură venită din adâncuri, nu există.

  Reply
 8. 8

  Maria

  Cine mai e i George Soros, că am auzit despre el, ca mare filantrop în Moldova de peste Prut!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023