6 Comentarii

 1. 1

  Vronski

  În imaginația dlui Apostoliceanu, acel leu-tigru-câine era de fapt …Ionică! De-asta l-a desfințat. Era mai intererant acel animal, de lalele suntem sătui. Acolo era munca unui sculptor, cineva se gândise la un animal care să stea de pază. Chiar sunt lalelele simbolul Piteștiului? De când? Nu ne-ar simboliza mai bine o minge care să ne facă să ne gandim la Dobrin? Propun să fie desfințate lalelele alea urâte din lemn. Să fie pus acolo bustul lui Dobrin. Poate mă susțineți și voi, ăștia care mai citiți.
  Să-l compari pe Apostoliceanu cu Sf Gheorghe, ha, ha, ha

  Reply
 2. 2

  Cătălin

  Kitsch pe kitsch se scoate.

  Reply
 3. 3

  Alex

  Nu se poate sa lasam doar gazon simplu si intretinut? Chiar n-are rost mai mult, ne chinuie prea rau simtul artistic.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu dle Alex, nu se poate! E mai bine ca acolo vine lume și se pozează lângă acele lalele din lemn pentru că deh, oamenii ăia merg la vot și pun ștampila pe cine trebuie.

  Reply
 5. 5

  Lucifer

  A avut idee bună vicele, nu înțeleg de ce atâta ură împotriva lui. Lalelele sunt foarte potrivite în dreptul primăriei, ce-ați fi vrut să fie în loc, o sticlă de țuică? Un cârnat? Un furnal care să simbolizeze defunctul Arpechim? Chiar nu vă mai înțeleg, bată-vă norocul!

  Reply
 6. 6

  Sultanul

  Nu-mi plac florile alea din lemn? Ce e asta? Nu era mai bine să fie din marmură albă, să reziste și peste zeci de ani? Peste două-trei ierni se va spune că a crăpat lemnul și trebuie schimbate, pe bani publici evident. Avem însă curaj să ne adunăm mai mulți în fața primăriei și să cerem înlocuirea simbolului orașului cu unul din marmură? Nu cred că suntem solidari la faza asta.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.