Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Eu am fost un mare consumator de Antena 3. Acum mi-a mai trecut. Si nu a incercat nimeni din afara sa-mi schimbe mentalitaea. Tot ei au reusit, prin optica lor, prin impartialitate, prin faptul ca se vede cum exagereaza in repetitii de teme si subiecte abordate.Ma deranjeaza si faptul ca sunt realizatori sau moderatori care exagereaza prin monolog ,in timp ce invitatii se uita pe pereti. Am vazut invitati care au vorbit sub un minut intr-o emisiune de doua ore. Dar de buni sunt buni, in timp ce adversarii lor sunt asa cum spuneti dvs..Si trustul in care lucreaza este puternic si ei sunt bine platiti, ori asta presupune ,dupa parerea mea ,o lupta crancena cu adversarii. M-am bucurat de Dana Grecu ca este acolo si mi-am dorit intotdeauna sa se inspire din editoriale si articole din ziarul „Argesul”. Politica postului a prins la milioane de romani, dar nu toti au fost cuceriti mental, ajungand pana la sclavie sau suicid.Cred ca-si merita si afilierea la CNN. S-ar putea sa intrati in ceva dueluri, dar eu va respect parerea, pentru ca sunteti la fel de bun!

  Reply
 2. 2

  alin

  Nicolae Badiu nu are dreptate

  Reply
  1. 2.1

   Raskolnikov

   Evident, dl Badiu nu are dreptate. Dar deloc! Este ca si cum ai spune: este X un criminal, dar bravo lui, întrucat crima sa este perfectă!

   Reply
 3. 3

  cititor

  Sunt convins ca d-l Badiu a scris articolul pentru ca a dorit sa fie citit dat fiind titlul si astfel dand nastere polemicil. Aici are dreptate ,numai ca in rest…. Nu poate nega ca aproape tot ce s-a spus la antena 3 s-a confirmat ulterior aproape in totalitate chiar de unii adversari duri ai postului .Basescu insusi reitereaza acum post factum ideile pe care postul le-a exprimat in ultimii 12 ani.Ma puteti contrazice d-le Badiu ? Si sunt multe ,multe alte exemple . Postul a fost poate singurul organ media important ce s-a opus pe fata politicii abuzive a celui ce ne-a condus 10 ani. Iar ceea ce au afirmat se confirma pe zi ce trece chiar din randurile puterii de atunci si din randurile sistemului pe care l-a creat. D-LE BADIU NU AVETI DREPTATE.! Trebuie luptat alaturi de ei nu cu ei

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023