Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  mihnea

  Care presa in Arges?Cea mereu aservita PSD?Unde in Europa penalii sunt in fruntea tarii?

  Reply
 2. 2

  Boni

  Băi habarnistule, vino tu și scrie în presă dacă te dai așa deștept. Dar după cum scrii, slabe speranțe. D’aia s-a și zis ,,dictatura proletariatului”, că e mult mai ușor să dictezi decât să scrii. În Argeș avem ziare și ziariști de elită. Ce pot ei să facă dacă ,,dreapta” autohtonă e de doi bani și nu poate convinge populația? În privința penalilor las-o jos că măcăne (Dragnea a fost condamnat politic, dacă era pentru evaziune altfel se punea problema). Ultimii doi așa-ziși presedinți de la noi sunt penali, penali. N-are rost să-ți explic de ce pentru că fiind ,,cipat” o să o ții tot pe a ta. Viitorul îmi va da dreptate. Altfel, nu ne mai da nouă sfaturi din afara țării (cine știe cum o duci pe acolo). Nu te-am văzut postând sau comentând ceva pozitiv/constructiv. Vino acasă și pune umărul să schimbăm ceva că poți să ai tot aurul din lume, tot acasă e mai bine.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Măi nene mai lasă gargara, cu politicienii de alde Dragnea că sunt nevinovați, că au fost condamnați pentru fapte poltice.
   Matale nu te uiți că în Argeș nu se dă niciun post la Stat pe cinstite. Totul este politic, dai șpaga corespunzătoare șefului de instituție (numit numai politic) și câștigi concursul.
   Ultimul stinge lumina.

   Reply
   1. 2.1.1

    Boni

    Păi pe vremea lui Băsescu, cum era? Piticul atomic Mircea Andrei, un venetic imoral, bețiv și îmbogățit din afaceri cu statul, conducea și angaja totul în Arges și mari oameni, doar la propriu (Mincă, Falcă, etc.) se comportau ca niște sclavi pe plantație. Dacă ai valoare nu te angajezi la stat, îți faci propria afacere. Dar, din păcate, așa este, angajările în administrație sunt pe pile. A fost, este și va fi! La mulți ani!

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!