Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cand ne gandim cine o sa-l „judece” cele doua Hera (Delia) si Atena (Oana) cele doua maini care spala mizeriile zeului Mihail cel Mic, acesta o sa fie scapat si albit de catre cele doua. De ce? Pentru ca Oana are o „mamica” care a salvat-o de multe ori pe ea si pe fratior. Cine este? !Chiar mama celui care va fi „cercetat”.
  Si Delia, inalta Delia, cea care a adus pagube de miliarde societatii, oare se va autocerceta???

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Oare de ce d-le director, ați confirmat cele relatate în presă după 24 ore? Bineînțeles, tocmai pentru a mușamaliza incidentul, având în vedere cine este personajul.

  Reply
 3. 3

  Noi restu

  Oricum așa este judecat totul in Apa Canal, mușamalizat tot, și ascundem gunoiul sub preș, dacă se poate chiar cu mâna angajatului…

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Oamenii sunt terorizati in Apa Canal 2000, Marinescu isi plateste slugile si turnatorii foarte bine. Nu avem curaj sa mai spunem ceva ca riscam sa fim ori penalizati sau dati afara.

  Reply
 5. 6

  Anonim

  Marinescu sa faca bine sa spuna cui a promis contractele viitoare pe fonduri, ca sa ramana pe post. O sa dai cu subsemnatul pentru ce ai facut!!

  Reply
 6. 7

  Canalul

  Pai au curaj sa faca ceva? Sa fim serioși, ieri vorbeau cum sa facă sa il scape…..

  Reply
 7. 8

  Anonim

  Alo!! Politia. Scuze este aservită lui Marinescu…. A se vedea cazul Avram…

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Curios este pana unde poate merge aroganta și nesimtirea unora?

   Reply
 8. 9

  DUMBO DE CALINESTI

  CA VOI SA FITI INFORMATI:
  Marinescu & Co (Coar’delia, Botw’oana) vor musamaliza cazul. Este specialitatea sa si a ratatelor sale sa fabrice dosare, sa abuzeze, sa minta, sa foloseasca identitati false, sa fraudeze de dorul functiei. Crede ca asta il face mare, dar salariatii pierd, majorari nu se pot face, banii ajung unde trebuie, sponsorii infecteaza SEAU si umfla buzunarele pe Chicos si Maracineni. E grav, dar suntem cu ochii pe voi.

  Reply
 9. 11

  Anonim

  Sifoanele și cei mai mari căței ai lui Marinescu sunt Zamfira,Călinescu ,Janta ,vlasceanu care este la serv transport si var cu marinescu si cu șeful Curții de conturi!Bine Vlasceanu este de fapt șeful Janta este un papițoi se delectează șoferii cu el!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023