Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nu pot să spun decât că are foarte mare dreptate. Pușcăria de la Colibasi este mic copil pe lângă munca și sclavia care este în Dacia. Am plecat după 8 ani de muncă, muncă silnică. Nu voi regreta niciodată plecarea din Dacia. Singurul regret este că Dacia este încă condusă de oameni care nu au cea mai vagă idee de management. La orice oră vă pot da detalii despre șefii din montaj,care au mai rămas și despre sclavia care este în Dacia. Păcat de oamenii care muncesc pe brânci pentru un salariu mizer în comparație cu munca prestată.

  Reply
 2. 2

  Cris

  Apropo,musiu angajat de la Uzina,ne crezi pe toti idioți?totul la voi,salariații de la Dacia este un motiv de șantaj,greve etc.Cand e vorba de bonusuri,măriri salarii sariti toti de cur in sus.Sa va vad cand isi vor face frantujii bagajele,si va voi lăsa cu curu-n baltă.Atunci,sa va vad.
  P.S.Am lucrat si eu.. ,acolo,în anii 80..atunci era jale,nu acum..maimutoiule…da-ti numele,nu te aascunde,fata de cearceaf.

  Reply
  1. 2.1

   Nicu

   Pe cine faci maimuțoi fraierica?! Te-ai uitat cumva in oglindă? marș la cușcă că tu ori ai fost vreun șef acolo la DACIA ori ai fost un pupincurist de vorbești așa cu atac la om!

   Reply
  2. 2.2

   Viorel

   Habar nu ai cum sa schimbat Dacia după plecarea lui Murilio….
   Ce ai lucrat dumneata în ani 80 nu se compară cu munca din ziua de azi în care posturile sunt încărcate cu 150%, cu o fișa a postului în care nu se regăsesc numărul de pași pe care ești obligat să îi faci, operațiile „toate ” pe care le faci….
   Dacă lucrezi după hârtiile lor te blochezi în 5 minute…
   Spui că sărim în sus la negocieri.
   Păi de aceea sunt negocieri și nu vă gândiți că am cerut prea mult având în vedere că o femeie de serviciu de la o primărie are salariul mai mare ca un operator în Dacia și asta fără să rămână peste program și fără să facă schimbul 3 .

   Reply
  3. 2.3

   Anonim

   Sigur nu sunt mofturile sindicatului?

   Reply
  4. 2.4

   Anonim

   Unde ai lucrat domnule în anii 80, la birou cumva ?

   Reply
 3. 3

  moraru.i1954@yahoo.com

  De unde dracu să știe ziariștii lu pește ce se întâmplă într-o fabrică, ei sunt făcuți la apelul de seară și scriu din auzite de pe la colțuri de bloc!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   De la ăștia anonimi…

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Sclavie la Dacia ? Eu sant sofer de Tir si descarc frecvent la Dacia , angajatii de la Dacia nu merita banii pe care i-i iau , au pauze peste alte pauze foarte lungi ,o ora dupa ce intra in schimb nu lucreaza si o ora si jumatate cand ies din schimb se invart unul dupa altul , stau pe Facebok , eu cand aud de descarcare la Dacia ma ia dorul de cap , pur si simplu acesti indivizi care lucreaza la Dacia se cred patroni si noi soferii dantem slugi pe tarlaua lor , daca i-i intrebi de ce se misca asa greu spun că nu au oameni , da oameni care sa lucreze in locul lor si ei sa stea pe telefoane

  Reply
 5. 5

  Dan Rotariu

  Minunat! Proletarii (angajații) se dau in gat unii pe alții în loc să se sprijine contra dușmanilormlor comuni, capitaliștii. De aia aveți salarii de nimic căci voi va invidiați unii pe alții în timp ce toți faceți buzunarele doldora capitaliștilor! Proletari uniti-va!

  Reply
 6. 6

  Tata Li

  Un fost coleg de liceu lucreaza de ceva ani la Dacia si pot sa va spun un lucru: fura de rupe piese. Nu stiu la.ce sectie lucreaza si nici cat de greu ii e. Singurul lucru cert e ca fura.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Păi spune bă cine este deșteptule..

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Habar nu am care este salariul dar le pot spune mâncătorilor de căcat că nu e același că al angajaților Renault,deși la Pitești se produc tot automobile pentru Renault

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Dacă nu vă place la Dacia mergeți la Mercedes.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023