Înscriere creșă lat

Related Articles

15 Comentarii

 1. 1

  Ionel

  Cei din spital nu fac altceva decat sa trimita lumea la bucuresti sau oriunde alta parte ,so nu stiu sa-si faca treaba de medic, trebuie inchis spitalul, oprit spre a functiona o cladire cu oameni care numai spital NU e .

  Reply
 2. 2

  Matei Iancu

  Rusinèeeeèeeeeeeeèeeeee ,Buzatu .ca mare sef de sectie e un ciubucar nestiutor de meserie, e ceva mai deosebit, valea la bucuresti cu femeia, pacat. Da ,spitalul trebuie inchis.

  Reply
 3. 3

  Pircalabu Robert

  Ancheta se face .ca asa cere protocolul/regula, dar daca cineva crede .ca ministrul sanatatii a venit special noaptea in control e un naiv, a se observa ca a venit insotit de Manu si Valeca jupanii, alesi din pacate, ai judetului nostru, pai,,prost ,, sa fi sa crezi .ca vizita a fost neanuntata in spital . Spitalul nu numai ca trebuie daramat dar doctorasii indeosebi pe ginecologie trebuie trimisi in tara ,sa vada cum aia din bucuresti, craiova, sibiu,brasov ,targoviste samd i si fac meseria de medic.

  Reply
 4. 4

  Uncoiinbotlavoi Petre

  Fira-ti ai dracu de incompetenti, rusine. Buzatu nu are interes, interesul lui e la clinica privata.

  Reply
 5. 5

  Scarlat

  Spitalul de la Mioveni e singura speranta a argesenilor, Judeteanul e o cloaca de infractori, bine ticluita, de aici a plecat si seful jud. Dan Manu, care nu catadicsesc sa faca ceva bun ,isi urmeaza interesul de a castiga ceva bani sau ceva servicii, culmea ca oamenii care iau votat nu inteleg cum se invart lucrurile, poate tinerii sa isi faca odata timp si chef si sa voteze altfel.

  Reply
 6. 6

  Cucu

  Criminalilor, vorba lu’ Basescu ca doctorii au distrus tara prin pensonarea oamenilor pe capete.

  Reply
 7. 7

  Pacientu turmentat

  Situatia de la pitesti se stie mai clar cum sta treaba la bucuresti, doar acolo ajung cei trimisi de nenorocitii din judetean

  Reply
 8. 8

  Masa lu' Buzatu

  Huooooooooo ,Jos Buzatu

  Reply
 9. 9

  Elene Carciu

  Al dreacu prost, la neica Buzatu ma refer, de cand si-a dotat clinica proprie cu ecograf, se crede omu nostru si specialist in a citi bine o ecografie dar cei care au trecut pe acolo stiu paralelismul lui in goana de a face bani cu orice pret. Jeg de medic, toantele alea care il tot lauda, le spun .ca sunt la mama leana din cucuieti care are o arie de comparatie oleaca mai mare ca curtea casei

  Reply
 10. 10

  Margareta Pirciu

  Nenorocitilor ,cum aveti sa traiti cu asa fapte

  Reply
 11. 11

  In om trecut pe acolo

  Sectia de obstretica- ginecologie este plina de oameni delasatori si cu gandul la spaga

  Reply
 12. 12

  Popa Denis

  Salariile medicilor ar trebui sa fie mari/mici in functie si de performanta in care isi trateaza pacientii .

  Reply
 13. 13

  Iconaru C-tin

  Total de acord cu ce spune Dl. Popa Denis

  Reply
 14. 14

  Giju C

  Daca vrei sa faci un Curs de puericultura la spitalul judetean e ca si cum ai vrea sa treci granita Turciei fraudulos……nu sti de unde sa iei informatii, intrebi si esti trimis de la Ana la Caiafa….tipic unei institutii cu gandire monopolista so de ce nu ,comunista, sesizare ioc de la alte institutii, doar sunt protejati politic nenorocitii.

  Reply
 15. 15

  imprimanta etichete

  autoritatile trebuie sa ia atitudine in astfel de cazuri!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!