Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Calcati pe cap ciumatii si intrat de urgenta in regim de razboi. Argesul este o hazna sodomizata de ani de zile de gasca PSD care a lins botinele lui Dragnea. Acum s-a umflat taratza in ei si isi imagineaza ca se afla in anii 90. Sa fie clar pentru ciumati ca in vreme de cazne nimeni nu mai cracneste. Legati in lanturi, umiliti asa cum si-au batut joc de acest judet sa accepte sa plece capul si sa isi ceara scuze celor pe care i-au batjocorit. Lagarul de la Spitalul Mioveni este fundamentul suprem a ceea ce a insemnat PSD Arges. Mult succes ospatarului suprem !

  Reply
  1. 1.1

   Zorelo

   Ar trebui sa fiți tratat psihiatric , aveti grave tulburari de comportament, cel care a scris primul mesaj. Sau sunteți dintre postacii cam dereglati ai PNL, care nu si-au mai luat demult medicanentele?

   Reply
  2. 1.2

   Pentru primul anonim

   Si aici faci politica ,anonimule ? Ce oameni sunteti unii !

   Reply
 2. 2

  Ioan

  Anonimule….esti muuult prea agitat…si ai luat-o razna….sunt de acord cu Conducerea Spitalului din Mioveni…acolo trebuie sa ajunga bolnavii de Covid19 cand celelalte spitale de specialitate ajung…la capacitate…hai sictir cu aberatiile pe care le postezi…in China au fost amenajate spitale temporare in sali de sport…cu dotare specifica….si a fost in regula….pentru ca…este nevoie ca pacientii sa fie plasati in zone accesibile…de regula amenajate pe orizontala…maxim Parter si un Etaj…spitalul din Mioveni nu are specific de Spital de boli infectioase…dar va pricepeti la vorbe…si observ ca…si la medicina de urgenta…mai studiaza…dar…mentine distantarea sociala…deja esti in risc de infectare…cu virusul prostiei!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Ești sigur?
   Spitalul Mioveni este doar pentru politicieni?
   Domnule Prefect, din ce motive nu ați sesizat Parchetul General că Managerul Spitalului și clica lui Georgescu refuză să pună spitalul la dispoziție?

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023

error: Content is protected !!